A molett stylist öltözködési trükkjeit érdemes ellesni - A 49 éves Anna csinos szettjei mindenkinek jól állnak

A 49 éves Anna Cascarina kedveli a klasszikus, egyszerű ruhadarabokat, amik mindenkinek jól állnak. Mindig nagyon csinos.

stylist cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyáltalán nincs szükség különleges vagy extra színes ruhákra ahhoz, hogy valaki igazán csinos és sikkes legyen. A molett stylist például általában letisztult, egyszerű összeállításokra szavaz, mégis lenyűgöző a stílusa.

A 49 éves Anna Cascarina 25 éve dolgozik a divatiparban, és egyik legfontosabb céljának azt tekinti, hogy segítsen a nőknek jól érezni magukat a bőrükben az öltözködésüknek köszönhetően. Tudja, milyen fontos a megfelelő szettek kiválasztása, és ő maga is mindig elképesztően csinos. Nőies szettjei mindenkinek jól állnak, így érdemes ellesni a trükkjeit.

A 49 éves molett stylist mindig csinos és nőies

Anna általában a klasszikus darabokra szavaz, amik sosem mennek ki a divatból, és amiket sokféleképp viselhet. Persze, gyakran beszerez pár újdonságot is az aktuális divatból, hogy feldobja összeállításait, de az időtlen szettek a legnagyobb kedvencei. Kedveli az egyszerű fehér felsőket, a fekete nadrágokat és a hosszú kabátokat, de gyakran látni oversized blézerben, és arra is ügyel, hogy összeállításai ne rejtsék el teljesen a derekát.

A molett stylist öltözködésében az a legjobb, hogy amellett, hogy sikkes, bárki inspirálódhat belőle, ugyanis outfitjei minden testalkaton jól mutatnak. Nem visel túl szűk, túl mini vagy túl feltűnő ruhákat, de mindig nagyon sikkes.

Egy fekete, enyhén A vonalú midi- vagy maxiszoknya mindenkinek jól áll, a sötét szett pedig optikailag vékonyabbnak láttatja viselőjét. A kifinomult darabokhoz meglepő választás a sportcipő, de nagyon vagány.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az öv, valamint a deréktájon ráncolt, húzott nadrág gyönyörűen karcsúsítja a derekát, a blézer pedig nyújtja az alakot.

A derékban húzott, kissé buggyos ujjú maxiruha szintén szépen formálja az alakot, és a dekoltázsra tereli a hangsúlyt.

Anna gyakran nyúl a fekete-fehér kombinációhoz, amivel soha nem lehet mellélőni.

Egy piros ruha mindig szexivé teszi a megjelenést, még akkor is, ha nem testhezálló. A lényeg, hogy emellé a szín mellé nem szabad túlzásba vinni a kiegészítőket. 

Hogy fest ugyanaz a ruha egy molett és egy vékony nőn?

Denise és barátnője, a vékony testalkattal rendelkező Maria Castellanos másfél éve robbantak be igazán a köztudatba, amikor ugyanolyan fürdőruhát húztak, hogy megmutassák, a stílusnak nincs köze az alakhoz. A fotó olyan sikeres lett, hogy azóta már számtalanszor szerepeltek azonos szettekben, az emberek pedig imádják a lányok kisugárzását és azt, hogy bebizonyították, hogy egy-egy divatos darab különböző testalkatokon is jól mutathat.

Ezt is szeretjük