Úgy mutatja meg a nők testét a fotós, ahogy ritkán látni az Instán: közeli képeken a tökéletlennek vélt részletek

A fotós megmutatja, hogy a társadalom által tökéletlenségnek vélt részletek valójában természetesek és gyönyörűek egy női testen.

Millie Brandon testpozitív képei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig igen kevés olyan fotót látni a közösségi médiában, amiken nem agyonretusált, tökéletes nők szerepelnek. A nagy divat- és szépségmárkák a mai napig szinte mindig irreálisan hibátlanra szerkesztik modelljeik testét, arcát, de a hétköznapi emberek sem nagyon töltenek fel filtermentes képeket. Ez pedig nemcsak a fiatal lányok, hanem a felnőtt nők önértékelésére és testképére is borzasztóan káros hatással van.

Ezért is olyan üdítő látvány néha olyan posztokba botlani, ahol valódi hölgyek mutatják meg valódi testüket - bármiféle manipuláció nélkül. Az ausztrál fotós, Millie Brandon küldetésének tekinti, hogy önbizalmat adjon képeivel: megmutatja, hogy minden test más, de mindegyik ugyanúgy gyönyörű.

Gyönyörű, őszinte képeken a női testek

A fényképész hangsúlyozza: attól, hogy a társadalom el akarja hitetni az emberekkel, hogy a striák, az úszógumi, a hurkák vagy a narancsbőr hibának számítanak, igazából ezek teljesen természetesek, és egy kicsit sem vonnak le valaki értékéből, szépségéből. Képeivel inspirálni szeretné a nőket, és arra akar buzdítani mindenkit, hogy fogadja el és szeresse meg önmagát olyannak, amilyen. Az biztos, hogy ilyen közeli felvételeken nem nagyon látni a nők testének apró részleteit az Instagramon.

Képek: Instagram.com/mbrandphotography

Ezt is szeretjük