Meztelenre vetkőzött a gyönyörű, 100 kilós plus size modell - Büszke testének minden porcikájára Clémentine Desseaux

A molett modell, Clémentine Desseaux szexi képeivel másoknak is önbizalmat ad.

clémentine desseaux cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Clémentine Desseaux sok nehézséget élt át duci, szeplős kislányként. Külseje miatt bizonytalanná vált, nem volt önbizalma, és hosszú éveken keresztül egyenesen utálta magát.

Közel húszéves koráig küzdött azért, hogy végre elfogadja és megszeresse alakját, ma pedig már büszke testének minden apró porcikájára. Ebben a modellkedés is nagy segítségére volt.

Büszkén mutatja meg testét a molett modell

17 évesen szerződött le először egy ügynökséggel, de mivel az hamarosan megszűnt, végül csak 19 évesen, egy másik szerződés után indult be fényes karrierje. Egyre több felkérést kapott, ekkor még főleg azért, mert más volt, mint a legtöbb modell. A 32 éves, 100 kilós lány ma már elképesztően sikeres, nem fél megmutatni testét, és esze ágában sincs kiretusálni hurkáit vagy narancsbőrét az Instagramra posztolt képeiről. Tisztában van vele, hogy gömbölyded idomokkal is szexi és gyönyörű, posztjaival pedig másokat is az önelfogadásra buzdít.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Instagram/bonjourclem.

Ezt is szeretjük