Hogy lehetsz csakugyan nőies 70 kiló felett? A gyönyörű kerek blogger megmutatta trükkjeit
Tanesha Awasthi blogja szuper inspirációként szolgál minden molett nő számára. Megmutatja, milyen összeállítások mutatnak jól a kerekded idomokon.

tanesha awasthi cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tanesha Awasthi 2011-ben indította el blogját, melynek legfőbb célkitűzése az volt, hogy segítsen a nőknek az öltözködés terén, és megmutassa, hogy a szépség, a szexisség egyáltalán nem alak, méret vagy testsúly függvénye.

Önbizalmat akar adni a kerekded idomokkal rendelkező hölgyeknek, és azt szeretné, hogy az öltözködésükkel igazán ki tudják fejezni önmagukat, ruháik által még több magabiztosságot nyerjenek, és valóban vonzónak, gyönyörűnek érezzék magukat.

A molett blogger öltözködési tippjei

A 85 kilós anyát fotói, szuper stílustippjei miatt már 464 ezren követik az Instagramon, és több díjat is nyert blogjával. Képein egyszerű, remekül alkalmazható tippeket ad azoknak a hetven kiló feletti hölgyeknek, akik divatosan, előnyösen szeretnének öltözködni, és azt akarják, hogy igazán jól érezzék magukat a bőrükben. Bebizonyítja, hogy a szépség és a nőiesség egyáltalán nem súlytól vagy testalkattól függ. Trükkjeit a hűvösebb időben is bevetheted.

Képek: Instagram/girlwitcurves.

Ezt is szeretjük