Hogy lehetsz csakugyan nőies 70 kiló felett? A gyönyörű kerek blogger megmutatta trükkjeit

Tanesha Awasthi blogja szuper inspirációként szolgál minden molett nő számára. Megmutatja, milyen összeállítások mutatnak jól a kerekded idomokon.

tanesha awasthi cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Tanesha Awasthi 2011-ben indította el blogját, melynek legfőbb célkitűzése az volt, hogy segítsen a nőknek az öltözködés terén, és megmutassa, hogy a szépség, a szexisség egyáltalán nem alak, méret vagy testsúly függvénye.

Önbizalmat akar adni a kerekded idomokkal rendelkező hölgyeknek, és azt szeretné, hogy az öltözködésükkel igazán ki tudják fejezni önmagukat, ruháik által még több magabiztosságot nyerjenek, és valóban vonzónak, gyönyörűnek érezzék magukat.

A molett blogger öltözködési tippjei

A 85 kilós anyát fotói, szuper stílustippjei miatt már 464 ezren követik az Instagramon, és több díjat is nyert blogjával. Képein egyszerű, remekül alkalmazható tippeket ad azoknak a hetven kiló feletti hölgyeknek, akik divatosan, előnyösen szeretnének öltözködni, és azt akarják, hogy igazán jól érezzék magukat a bőrükben. Bebizonyítja, hogy a szépség és a nőiesség egyáltalán nem súlytól vagy testalkattól függ. Trükkjeit a hűvösebb időben is bevetheted.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Képek: Instagram/girlwitcurves.

Ezt is szeretjük