Két dolgot kevert össze, és nagyon szép lett a haja
Megmutatjuk, mitől
Gyönyörűen rendbe hozza a száraz hajat, és minden megvan hozzá a kamrában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Száraznak és durvának érzed a hajadat, vagy a töredezett hajvégekkel küzdesz? Ha igen, akkor sem biztos, hogy balzsamokra és bolti hajpakolásokra kell költened, ugyanis ennél sokkal egyszerűbben orvosolhatod a problémát olyan összetevőkből, amelyek a kamrában is megtalálhatóak.

Az olívaolajból és mézből álló pakolás tökéletes a száraz, sérült hajra, ugyanis javítja annak minőségét, és élettel telivé, ragyogóvá teszi azt. Az olívaolaj lágyítja a hajat, visszaadja annak rugalmasságát, megelőzve a további sérüléseket, míg a méz számos házi praktika alapja.

Olívaolajos, mézes hajpakolás elkészítése

A pakoláshoz a hajad mennyiségétől függően egy rész minőségi, extra szűz olívaolajra és két rész mézre lesz szükséged. Ha az alkotóelemeket összekeverve még mindig nagyon ragacsosnak érzed a pakolást, akkor kicsit több olívaolajat adj hozzá, vagy tedd be a mikrohullámúba tíz másodpercre. A hajadon a pakolás mindenképpen ragacsosnak fog tűnni, de ne aggódj, a meleg vizes hajmosás maradéktalanul leoldja azt.

A pakolást akár kézzel vagy ritka fogú fésűvel is felviheted a nedves hajadra, ahol érdemes a szálak hosszának alsó felétől indulni lefelé, így az olaj nem zsírosíthatja a fejbőrödet. Ha eloszlattad a pakolást, fedd le a hajadat egy nedves, meleg törölközővel, és várj 30-60 percet. Az első kezelés során érdemes a pakolást tovább fennhagyni.

Ha ez letelt, samponozd a hajadat a megszokott módon. A kezelés alkalmazható festett hajon is. Az eredményt már az első alkalom után látni fogod, ám ha rendszeresen használod a pakolást, a hajad hamarosan egészségesebb, kezelhetőbb és csillogóbb lesz!

Ezt is szeretjük