A 41 éves Kim Kardashian legbizarrabb szettjei - Elképesztő összeállításokban parádézik a valóságshow-sztár

Kim Kardashian öltözködése egyáltalán nem mondható mindennapinak. Képeken mutatjuk legelképesztőbb összeállításait.

kim kardashian cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian híres arról, hogy megbotránkoztatja az embereket, és nemcsak viselkedésével, nyilatkozataival, hanem ruháival is.

A valóságshow-sztár rendszeresen elképesztő összeállításokban mutatkozik az utcán, vagy jelenik meg a vörös szőnyeges eseményeken.

Kim Kardashian legbizarrabb szettjei

Utoljára azzal akasztott ki mindenkit, hogy a MET-gálán Marilyn Monroe egyik ikonikus, körülbelül 5 millió dollárt érő darabját viselte, amit egyébként korábban egy múzeumban őriztek. Éppen ezért nem viselhette volna Kim, hiszen a történelmi estélyi már akkor is veszélybe került, amikor kihozták a múzeumból, és bár a celeb 16 kilót fogyott azért, hogy belepréselhesse magát, a ruha valószínűleg így is sérült valamennyire. Na de nem csak ilyen botrányai akadnak az öltözködés terén: sokszor olyan hihetetlen szettekben mutatkozik, amikkel mindenkit meglep, és amik előtt mindenki érthetetlenül áll. Képeken mutatjuk legfurcsább összeállításait az elmúlt évekből.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/kimkardashian.

Ezt is szeretjük