8 sztár, akinek teljesen eltorzult az arca a sok plasztikától - Nem bírtak leállni a szépészeti beavatkozásokkal

Ezek a sztárok teljesen a plasztika megszállottjai lettek: előtte-utána képeken mutatjuk, mennyire megváltoztak a műtétek után.

Sztárok, akik túlzásba vitték a plasztikát
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban sajnos a plasztika lassan már olyan, mint a hétköznapi embereknél a hajfestés. Sok híresség az irreális elvárások vagy a ránehezedő, külső nyomás miatt vállalja be a műtéteket, míg mások önszántukból fekszenek kés alá, mert nem elégedettek a megjelenésükkel, vagy mert nem tudják elfogadni az öregedést.

A plasztikai műtétekkel semmi baj, de előfordul, hogy aki egyszer kipróbálta, azt teljesen beszippantják a szépészeti beavatkozások adta lehetőségek. A sok plasztikából viszont általában nem sül ki szép végeredmény, sőt egyes sztároknak egyenesen eltorzult tőle az arca.

Sztárok, akik túlzásba vitték a plasztikát

A következő hírességek nem bírtak leállni a műtétekkel, és teljesen megváltoztak tőlük a vonásaik. Nem tolerálták, hogy az idő nyomot hagy rajtuk, és mindent megtettek, hogy megállítsák az öregedést, pedig nagyon nem kellett volna: elvesztették természetes megjelenésüket, külsejüket, egyesek pedig még mimikájukat is. Előtte-utána képeken mutatjuk, hogy néztek ki fiatalabb korukban, a sok beavatkozás előtt, és azt, hogyan festenek most. 

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük