A 17 éves holland hercegnő igazi stílusikon: Katalin Amália imádja a sikkes ruhákat

Fiatal kora ellenére nagyon értetten gondolkozik és öltözködik a leendő holland királynő.

katalin-amália-stílusa-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Európa számos országában jelen van még a monarchikus államforma, azonban a legnagyobb figyelmet egyértelműen a brit királyi család kapja, és nemcsak uralkodásuk, hanem öltözködésük is fontos szerepet kap.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy más királyi családok női tagjai ne lennének remek stílusérzékkel megáldva: elég csak a gyönyörű Letícia spanyol királynéra gondolni, de Mária dán királyi hercegné szettjei is egészen káprázatosak. A sorba egy még csak 17 éves trónörökös is bátran becsatlakozhat, hiszen Katalin Amália orániai hercegnő is remekül válogatja meg ruháit.

Elegáns stílus fiatalon is

A 2003-ban született hercegnő Vilmos Sándor holland király és Máxima hercegné legidősebb lánya, így az első helyet foglalja el az ország trónöröklési rendjében. A már felnőtt nővé érett Katalin Amália legutóbb azzal került a hírekbe, hogy lemondott a neki járó, évi közel 2 millió dolláros juttatásról, mivel nem érezte jogosnak, hogy úgy kap rengeteg pénzt, hogy ezért ő semmit nem tett. A bejelentése rendkívül kedveltté tette Hollandiában, és ezzel nemcsak érett gondolkodására, hanem elegáns, korát meghazudtoló stílusára is felhívta a figyelmet.

(Képek forrása: Instagram, Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük