A brit királyi család legemlékezetesebb ruhái, amik történelmet írtak: mutatjuk a kedvenceinket
A brit királyi család gondosan figyel rá, hogy minden nyilvános megjelenésükön kitűnjenek a tömegből remek stílusérzékükkel.

királyi-család-szettjei-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kislányként talán sokan ábrándoztak róla, hogy egy kastélyban királylányként élik az életüket, az álomvilágot pedig tovább táplálták a Disney egyre csak szaporodó hercegnős rajzfilmjei. Számos olyan uralkodóház van a világon, ahol ez nemcsak mese, hanem a valóság, és a tündöklő báli ruhák sem a képzelet szüleményei.

Talán az összes monarchia közül a brit királyi család élete számít a legismertebbnek és legnépszerűbbnek, ráadásul A korona című Netflix-sorozat erre még inkább ráerősített, ahol nemcsak az uralkodók cselekedeteit és személyiségét, hanem mesés ruhakölteményeiket is újraalkották.

Ikonikus ruhák a brit királyi családból

Bár a királyi család nőtagjainak rengeteg divatszabályt kell betartania, ami segít megőrizni jó hírnevüket, szerencsére egyik sem tiltja, hogy alkalomadtán mesés és emlékezetes darabokban lépjenek a nyilvánosság elé. Az alábbi gyűjtésben nemcsak a modern kor hercegnőinek ikonikus szettjeit mutatjuk be, hiszen már a múltban is számos remek divatpillanata volt a brit uralkodócsaládnak.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük