Gyönyörű nővé érett az utolsó magyar király dédunokája: Eleonore von Habsburg modellként is sikeres
A 27 éves lány nőies stílusával mindenkit elvarázsol.

eleonore-von-habsburg-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem is gondolnánk, hányan élnek köztünk olyanok, akiknek felmenői egyszer egész birodalmakat irányítottak, ám ők ma már szinte teljesen hétköznapi életet élnek. Így van ezzel a 27 éves Eleonore von Habsburg is, akinek már a vezetékneve is elárulja, hogy a családfája igazán különlegesnek számít.

A fiatal modell Habsburg Károly és Thyssen-Bornemisza Franciska első gyermeke, Habsburg Ottó unokája, dédnagyapja pedig IV. Károly, aki a Habsburg–Lotaringiai-ház utolsó uralkodója volt, és egyben Magyarország utolsó királya is. Ám nem neve és családja, sokkal inkább elegáns megjelenése és kisugárzása miatt figyeltek fel rá a divatszakmában is.

Arisztokratikus megjelenés a 21. században

Eleonore szívéhez mindig is közel állt a divat, 2020-ban diplomázott ékszertervezőként, stílusához pedig az egyszerű, nőies darabok állnak közel. Ám nemcsak megálmodja és elkészíti a stílusos darabokat, hanem szívesen be is mutatja őket, fotogén arcával és karcsú alakjával modellként is megállja a helyét. A lány a hétköznapokban is szereti a sikkes, nőies megjelenést, így nem csoda, hogy már a Dolce&Gabbana is felfedezte, és a kifutójukon vonulhatott.

(Képek forrása: Getty Images Hungary, eleonorehabsburg / Instagram)

Ezt is szeretjük