Lady Amelia Windsor a királyi család egyik legdivatosabb tagja: a 25 éves modell sikkes szettekben parádézik

Lady Amelia Windsor imádja a sikkes, nőies szetteket, és akárhol is jelenik meg, mindig nagyon csinos.

lady amelia windsor cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő unokatestvérének unokája, Lady Amelia Windsor sokáig arról volt híres, hogy igencsak élvezte az életet, és rendszeresen vad partikon fotózták. Ma azonban inkább sikkes öltözködése és modellkarrierje miatt hárul rá a figyelem.

A 25 éves szépségre korán felfigyelt egy ügynökség, majd 2016-ban már a Tatler magazin címlapján szerepelt. Azóta vonult többek között a Dolce&Gabbana kifutóján, de dolgozott a Chanel márkával is, és számtalan fotózást tudhat maga mögött.

Lady Amelia Windsor stílusa

A modell korábban előszeretettel viselt kihívó, áttetsző ruhadarabokat, manapság viszont inkább a nőiesen sikkes, néha vagány kiegészítőkkel feldobott szettekre szavaz. Ahhoz nem fér kétség, hogy ő a brit királyi család egyik legdivatosabb tagja: képeken mutatjuk legcsinosabb szettjeit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük