Diana gyönyörű unokahúga igazi stílusikon - A 29 éves Lady Kitty Spencer hihetetlenül sikkesen és nőiesen öltözködik
A szőke szépség legalább olyan divatos, mint Diana hercegné. Lady Kitty Spencer mindig hibátlan szettekben mutatkozik a nyilvánosság előtt.

lady kitty spencer cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő öltözködéséért rengetegen rajongtak, és nem is véletlenül: mindig olyan összeállításokban mutatkozott, melyek elegánsak, kifinomultak, de az aktuális trendeket, és néha a szexibb vonalakat is belecsempészte szettjeibe.

Stílusát pedig, úgy tűnik, gyönyörű unokahúga is eltanulta, ugyanis a 29 éves Lady Kitty Spencert szintén csak hasonlóan csinosan látni az eseményeken.

Lady Kitty Spencer stílusa

A fiatal szépség már egyéves korában szerepelt édesanyjával a Harper’s Bazaar címlapján, ez pedig korán megalapozta modellkarrierjét. 2015-ben debütált a Tatler magazinban, azóta pedig több luxusmárka kifutóján is vonult. 2018-ban a Bulgari ékszermárka nagykövete lett, de tavaly is láthatta őt a közönség a divathetek bemutatóin. Mindemellett pszichológiát, politológiát, irodalmat és művészetet is tanult, valamint jótékonysági munkát is végez: egy, az otthontalan fiatalokat támogató szervezet nagykövete, illetve rendszeresen gyűjt és adakozik AIDS ellen küzdő, valamint gyermekvédelmi alapítványoknak. 

Lady Kitty Spencer tehát igen sokoldalú személyiség, aki ráadásul öltözködésével is felhívja magára a figyelmet: a modern sikket ötvözi a nőies szabásokkal, mintákkal és az elegáns vonalakkal. Mutatjuk legcsinosabb szettjeit.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük