Gyönyörű menyasszonyi ruhát rendelt, kapcarongyot kapott: 10 elképesztő átverés
A netről rendelt ruhák nem mindig olyanok, mint a képen: ezek a nők nagyon pórul jártak.

online-vasarlas
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár boltban vásárolsz, akár interneten böngészed a divatos cuccokat, mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátulütői. Míg az üzletekben lehetőséged van megérinteni a ruhát, felpróbálni a kinézett fazont, és ezek alapján eldönteni, hogy illik-e az alakodra és a személyiségedhez, addig a neten egyszerűen, gyorsan és kényelmesen megrendelheted, de számolnod kell azzal, hogy zsákbamacskát kapsz a pénzedért.

Az online keresgélés azért is kockázatos dolog, mert a külföldi oldalakról rendelt, elképesztően olcsó termékek nem biztos, hogy úgy fognak kinézni a valóságban, ahogy azt a fotón látod. Ezek az oldalak sokkal alaposabb utánajárást igényelnek, mint a bejáratott, márkás webshopok. Mindig el kell olvasni az értékeléseket mind a ruha, mind az eladó alatt, nehogy a tökéletes viselet helyett egy rongydarabot kapj.

Nők, akik megbánták, hogy neten rendeltek

Valljuk be, egy menyasszonyi ruha ára a csillagos eget is verheti, már a legegyszerűbb fazonokért is rengeteg pénzt elkérhetnek a szalonok. Sokan az interneten próbálják meg beszerezni a tökéletesnek hitt viseletet a nagy napra, amikor pedig készhez kapják, ledöbbenve állnak a tükör előtt, és nem tudják, hogy sírjanak vagy nevessenek-e. A következő fotókat éppen azért osztották meg a neten, hogy felhívják a figyelmet a netes vásárlás kockázataira, és hogy mások legalább jót nevessenek az elképesztő baklövéseken. Nézd meg a vicces képeket!

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary, Pinterest, Bored Panda

Ezt is szeretjük