Erre számíts, ha ruhát rendelsz a netről - 10 nő, akik borzasztóan pórul jártak
Az biztos, hogy már megbánták a választásukat.

no ruha szekreny csodalkozas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mostanában egyre népszerűbb az internetes ruhavásárlás, hiszen egyrészt rengeteg olyan darab kapható a neten, amit máshol nem tudsz beszerezni, másrészt pedig sokszor egyszerűbb házhoz szállíttatni, mint elmenni érte a boltba. Arról már nem is beszélve, hogy rengetegszer hatalmas akciók vannak online.

A legismertebb külföldi webshopokból szinte fillérekért lehet megvásárolni az itthon méregdrága ruhákat, sajnos azonban nagyon oda kell figyelni, mert az eredmény egyáltalán nem mindig olyan, mint amilyet a képek ígértek.

A netről rendelt ruhák a valóságban

Mutatunk most néhány elrémisztő példát arra, hogy milyen hatalmas különbségek vannak a kép és a valóság között. Ezek a nők ugyanis hihetetlenül pórul jártak, mert olyan borzalmas darabokat kaptak kézhez, amiket biztosan soha nem vesznek majd fel.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem érdemes az internetről rendelni, csak azt, hogy mindenképpen utána kell nézni a bolt megbízhatóságának, el kell olvasni a ruháról írt véleményeket, esetleg megnézni a vásárlók fényképeit, mielőtt döntesz.  És estélyi ruhát, ami bonyolult szabásminta alapján készül, semmi esetre sem érdemes Kínából rendelni. Különben lehet, hogy te is úgy jársz majd, mint ezek a lányok! Kattints, és nézd meg a vicces, egyben borzasztó darabokat.

Ezt is szeretjük