Szexi ruhát rendelt, csak egy darab rongyot kapott - 11 ember, aki biztosan megbánta a netes rendelést
Egyáltalán nem hasonlítottak a kézhez kapott cuccok az eredetihez.

vasarlas-neten
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internetes rendelés egy picit szinte mindig kockázatos dolog, hiszen, ha jól ismert üzlet webshopjából rendelsz is, akkor sem biztos, hogy a kinézett darab teljesen olyan lesz méretben és anyagban, mint amilyet te szerettél volna.

Arról már nem is beszélve, amikor külföldi oldalakról rendel az ember. Ezek jóval rizikósabbak, sokkal alaposabb utánajárást igényelnek, és mindig el kell olvasni az értékeléseket mind ruha, mind az eladó alatt.

Internetes vásárlás: elképzelés kontra valóság

Ha előbbieket nem teszed meg, akkor jóval nagyobb az esélye annak, hogy pórul jársz, és nemhogy nem hasonlít majd a kézhez kapott termék ahhoz, amit kinéztél, de az is lehet, hogy miniatűr lesz, vagy éppen csak egy rongydarabot kapsz. Persze sajnos alapos utánajárás után is csalódhatsz. Néhány vásárló például biztosan dühöngött mérgében, amikor megkapta a vágyott ruhát: a következő fotókat éppen azért osztották meg a neten, hogy felhívják a figyelmet a netes vásárlás kockázataira, és, hogy mások legalább jót nevessenek az elképesztő cuccokon. A pufi mamuszcipőn, a mini leggingsen és a hatalmas szemöldökcsipeszen ugyanis nem lehet mást csinálni.

Ezt is szeretjük