Álomszép igazgyöngy ékszerek körképe: nem csak különleges alkalmakra
Az igazgyöngyöt bátran hordhatod a mindennapokban, hiszen eleganciája stílust visz az átlagos megjelenésbe is.

lany-nyaklanc
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány évtizeddel ezelőtt a gyöngy a jómódúak kiváltsága volt. Elsősorban a tehetős családok asszonyai vagy filmsztárok viselték kiegészítőként, az átlagembernek csak egy újabb luxuscikk volt, ami elérhetetlen maradt.

Szerencsére változnak az idők: az igazgyöngy ma már nem fényűző divathóbort, hanem megfizethető kiegészítő, ami egy egész életen át is elkísérhet anélkül, hogy kimenne a divatból.

Valami régi, valami új

A kortalan stílus és a modern megjelenés ötvözése remek párosítás, mert a régi és új kontrasztjától szinte sugárzik az ékszer.

barackszin-fuli-nagy

Különösen a halvány, barackos színárnyalat az, ami élettel ruházza fel a letisztult darabot, emiatt éppúgy megállja a helyét a hétköznapokban, mint egy-egy alkalommal. Ha meggyőzött a fülbevaló, 19 790 forintért lehet a tiéd.

Az ékszer, ami öltöztet

A gyöngy karkötő stílusos viselet, amit akár az órád mellé is bátran felhúzhatsz a karodra. Ez még a legegyszerűbb szettet is feldobja, méghozzá anélkül, hogy hivalkodó lenne.

karkoto-nagy

Persze ha te a hétköznapokban soknak érzed, akkor érdemes lassanként szoktatni magad hozzá, például hetente egyszer-egyszer felvenni - hidd el, észre fogod venni, mennyit dob a megjelenéseden. A karkötőhöz 21 300 forintért juthatsz hozzá.

A nőiesség kulcsa

Ha szeretnéd a nőies oldaladat kiemelni, akkor ez a szett a legjobb választás. Az igazgyöngy mérsékelt fénye és a szolid cirkóniafoglalat együtt kifinomultságot tükröz, ami legalább annyira fontos a hétköznapi outfiteknél, mint egy alkalmi összeállítás esetén.

szett-nagy

Ízléses választás, ha megvillantanád a feminin énedet. Az ára 27 390 forint.

Diszkrét báj

Úgy tartja a mondás, hogy a kevesebb néha több - ez az igazgyöngy esetében teljes mértékben igaz. Mivel látványos ékszertípusról van szó, a túl sok díszítés csiricsárén hatna rajta, így az ékszertervezők is igyekeznek minél egyszerűbb formációkat kitalálni hozzá, lásd a szóban forgó fülbevalót.

potty-fuli-nagy

Semmi díszítés, csak az igazgyöngy a maga jó értelemben vett puritán egyszerűségében. Álomszép kivitel, 7 990 forintos megfizethető áron.

A cikk az ajánló után folytatódik

Elbűvölő szépség

A fast fashion világában nagyon ritka az olyan ékszer, ami magát a kortalanságot képviseli. Éppen emiatt annyira különleges ez a nyaklánc: minimalista kialakításának köszönhetően pont azt a kecsességet képviseli, amitől időtálló lesz a szépsége.

klasszikus-nyaklanc-nagy

Különleges választás, ami a mindennapokban sem okoz csalódást, ráadásul az ára is egészen baráti, mindössze 11 180 forint.

A legszebb nyári ékszerek

Rövid visszavonuló után a nyár ismét beköszöntött, úgyhogy ideje megvillantani a napcsókolta, barna bőrt - ebben segítségedre lehetnek a következő ékszerek.

Ezt is szeretjük