Esküvői ékszerek körképe: mutatjuk a legszebbeket 12 ezer forint alatt
Az esküvői keret általában véges, így nem mindegy, mennyit költesz egy-egy kiegészítőre. Mi elhoztuk a legjobbakat, méghozzá jutányos áron.

eskuvoi-ekszer-fokep
beauty and style
Top olvasott cikkek

A helyszín, a vendéglátás, a ruha, a torta és még kismillió másik dolog van, ami az esküvőszervezés kapcsán felmerül, így érthető, ha az olyan kiegészítőkre, mint az ékszerek, minimális büdzsé áll a rendelkezésedre.

Szerencsére egészen olcsón is lehet szép darabokat találni, amikben gyönyörűen festhetsz életed egyik legfontosabb napján.

Visszafogott választás

Amennyiben azon menyasszonyok közé tartozol, akik teljesen hivalkodásmentesen szeretnék a nagy napot végigcsinálni, az igazgyöngy klasszikus formavilágát ajánljuk figyelmedbe.

kesz-igazgyongy-nyaklanc

Semmi flanc, semmi cicoma, csupán a gyöngy sejtelmes fénye és kortalan megjelenése, ami minden esküvői ruhához tökéletesen passzol. A nyaklánchoz 11 180 forintért juthatsz hozzá.

Dinamikus duó

A hófehér gyöngyök és a cirkónia kettősénél elegánsabb párosítás kevés van, épp ezért nagyszerű esküvői ékszerek készülnek a duóból.

kesz-ragyogo-holdfeny-szett

A mi személyes kedvencünk a ragyogó holdfény nevet viselő szett, mert a sűrűn foglalt féldrágakövek szinte glóriaként foglalják körbe a gyöngyberakást. Ha neked is tetszik, 8 500 forintért megvásárolhatod.

Többfunkciós kiegészítő

Nagyon jól mutat, ha a nyak vagy a fül helyett inkább a kezeidet hangsúlyozod egy ízléses karkötővel.

kesz-gyongycseresznye-szett

A leveleket és virágszirmokat formázó, szépen csiszolt kristályok fénye harmonikusan illeszkedik a legtöbb menyasszonyi ruha stílusához, ráadásul olyan darabról van szó, amit nemcsak a nagy napon, hanem elegáns megjelenésének köszönhetően később is viselhetsz. A karlánchoz 4 900 forintért juthatsz hozzá.

Pompa és letisztultság

A legnagyobb stílusikonok pontosan tudják, hogy a kevesebb sokszor több, különösen, ha kiegészítőkről van szó. Az édesvízi igazgyöngy fülbevaló cirkónia háromszöggel pont ilyen jellegű ékszer.

kesz-igazgyongy-cirkonia-fuli

Megtestesült luxus, ami minőségében a fényűzést, megjelenésében viszont a szolid eleganciát képviseli. A legjobb azonban, hogy még csak nem is kell túl mélyen a pénztárcádba nyúlni egy ilyen darabért, mindössze 9 650 forintért a tiéd lehet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Éjfél után

A tradíció híve vagy? Akkor ne feledkezz meg a klasszikus menyecskeöltözet kiegészítőjéről sem!

kesz-piros-menyecske-ekszerszett

A vörös formákat formázó szett részletgazdag kidolgozása magáért beszél - minden elemében nőiességet és kihívást sugall, vagyis a nászéjszaka előtt nagyon is aktuális mondanivalója van. A fülbevaló és nyaklánc párosa 6 900 forintért lehet a tiéd.

A legtrendibb nyári ékszerek

Töltsd a nászutat is stílusosan a legkelendőbb nyári kiegészítőkben! Mutatjuk, melyek mutatnak igazán szépen a napcsókolta bőrön.

Ezt is szeretjük