5 übercuki, személyre szabott ajándék annak, akit a legjobban szeretsz

Ha személyre szabott ajándékot keresel, amivel kifejezheted érzéseidet, válassz gravírozott ékszert!

ajándék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, akinek magától értetődő, mások számára viszont kihívás egy-egy mélyebb érzelemnek hangot adni.

Az a szerencse, hogy néha egy gesztus vagy adott esetben meglepetés többet mond minden szónál, így akkor is a másik tudtára adhatod az érzéseidet, ha nem vagy a szavak embere.

Szuperanyáknak

Egy édesanya életében az év minden napja anyák napja, így nem kell várnod május első vasárnapjáig, ha szeretnéd megköszönni anyukád gondoskodását.

a-legjobb-anya

„A legjobb anya” gravírozott medál tökéletes módja annak, hogy tudtára add, ő a te szuperhősöd, aki mestere a töltött káposztának, és aki mindig mögötted áll, ha szükség van rá. A medál csepp és ovális formában is kapható, az ára 3 490 forint.

Szívből ajándékozva

Szerelmi zálog is lehetne a „Szeretlek” feliratú medál, hiszen pont azt mondja ki, ami sokszor nehezen jön az ember ajkára: hogy mennyire fontos számára a másik. Kedves kis grafikájának köszönhetően egyáltalán nem túlzó vagy hivalkodó az ékszer, sőt, pont az egyszerűségében rejlik a bája.

szeretlek

Különösen meghitt ajándék lehet évfordulóra a szerelmednek, de akár születésnapra, névnapra is ajándékozhatod édesanyádnak, nagymamádnak vagy a testvérednek. A medál csepp formában kapható, ára 3 490 forint.

Daliás lovagoknak

Képzeld el a legnagyobb félelmedet, és azt is, hogy ki lenne az első ember, akihez fordulnál. Ő lesz a jogos birtokosa a „Te vagy az én hősöm” medálnak.

te-vagy-az-en-hosom

Ez a személy, legyen szó a párodról vagy esetleg a bátyádról, nem habozna egy pillanatig sem, ha szükséged lenne a segítségére, épp ezért megérdemli, hogy jelképesen a tudtára add, hogy ő a te vitéz lovagod. A medál elsősorban férfiak számára lehet ideális választás, ára 2 990 forint.

Biztonságban tudva

Ritkán mondjuk hangosan a másiknak, hogy hazavárjuk őt épségben, épp ezért annyira ötletes a „Hazavárlak” medál, amit nyakláncként vagy akár kulcstartóként is, nemtől függetlenül odaajándékozhatsz szeretteidnek.

haza-varlak

Nemcsak kedves gesztus, de egyfajta emlékeztető is arra nézve, hogy az otthon biztonságos falain kívül muszáj vigyázni magunkra. A medál lánccal együtt 2 990 forintba kerül.

Négylábúak kiegészítője

Ha az, akinek szeretnél örömet okozni, kutyatulajdonos, akkor az eb nevére szóló, egyedi gravírozású bilétát is választhatsz, amit a nyakörvre lehet rögzíteni.

virsli

A csont formájú meglepetés kedves és egyben hasznos is, hiszen, ha elkóborolna a négylábú, sokkal könnyebbé válik a beazonosítása: érdemes az egyik oldalára a kutyus nevét, a másikra a gazdi telefonszámát gravíroztatni. Valószínűleg nincs olyan gazdi, akit ezzel ne vennél le a lábáról. A bilétát 2 490 forinttól vásárolhatod meg.

Ezt is szeretjük