A legnőiesebb esküvői ékszerek nyárra - Meseszépek, és nem hatnak túlzásnak

Az idei nyár legkedveltebb esküvői ékszereit gyűjtöttük össze, árakkal együtt.

eskuvoi ekszer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tökéletes esküvői ékszer kiválasztása legalább annyi körültekintést igényel, mint maga a menyasszonyi ruha megtalálása. Nem mindegy a stílus, a szín, a méret és főképpen az ár, ráadásul sokszor az elképzelt fülbevaló, nyaklánc vagy épp karkötő a valóságban nem is létezik, ezért sokkal nehezebb rálelni a megálmodott darabra.

Körképünkben a legújabb esküvői trendek mellett az időtálló kedvenceket is bemutatjuk, hogy ténylegesen megtaláld azt, ami megkoronázza a megjelenésedet a nagy napon.

Hagyományos báj

Sokan döntenek úgy, hogy az esküvőt rendhagyó elemekkel tűzdelik meg, ám ékszerek tekintetében a klasszikus stílusnál nincs népszerűbb. A letisztult kecsesség - melyet az igazgyöngy is magán hordoz - kortalan, soha nem megy ki a divatból, ráadásul fazontól függetlenül minden menyasszonyi ruhához illik, tehát nem tudsz vele mellélőni.

eskuvoi-ekszerek1

Az igazgyöngysor múltidéző bája, a hozzá tartozó karkötővel és fülbevalóval exkluzív megjelenést kölcsönöz viselőjének, emellett most 40%-kal olcsóbban, 49 990 forintért kínáljuk. Persze elképzelhető, hogy picit szolidabb külsőre vágysz, ebben az esetben sem kell aggódnod: klasszikus, édesvízi igazgyöngy nyakláncunk - 11 180 forint - bája pont az egyszerűségében rejlik, akárcsak közepes méretű, gyöngy fülbevalónké - 7 990 forint -, mely minden hivalkodást mellőz.

Hercegnős kellékek

A romantikus stílus áll közel hozzád? A szerelem jegyében is jó pár ékszer-különlegességet tartogatunk számodra. Ott van mindjárt az ezüstből készült fülbevaló - 8 990 forint -, melyet stílusosan igazgyönggyel és cirkóniából készült szívvel díszítettek. A Célia névre hallgató ékszerszett - 11 500 forint - folyondármintája olyan, mintha virágokból fonták volna össze, ebben annyira gyönyörű lehetsz, akárcsak egy erdei nimfa.

eskuvoi-ekszerek2

Ha a csillogást kedveled, akkor a színjátszó, fehér kristályokból fűzött, rugalmas karkötő jó választásnak bizonyulhat, hiszen egyszerre különleges és ízléses, kialakításának köszönhetően pedig bármilyen csuklóméretre illeszkedik. Végül a Diuss dizájner fülbevalójáról - 34 000 forint - sem szabad elfeledkezni, ami részletgazdag kidolgozásával szintén virágformát idéz.

Szivárványszínben pompázva

Ha megtörnéd a fehér egyhangúságát, és színes kiegészítőket választanál a nagy napra, akkor jó helyen keresgélsz, a Femina Shop kínálatában ilyen jellegű ékszereket is őrzünk. A vörös rózsa alkalmi szettel - 6 900 forint - te lehetsz a végzet asszonya, sőt, a legjobb benne, hogy a menyecskeruhához sem kell külön ékszert választani, hiszen ez adja magát az este további részéhez. Ha színesben, de visszafogottabb árnyalatban képzelnéd el magad, akkor a púderes tónusú, picit vintage hangulatú ékszerszett - 11 900 forint - selyemfényű virágait érdemes választanod.

eskuvoi-ekszerek3

Az igazgyöngyből sem kell feltétlenül fehér árnyalatot választanod. A rózsaszínbe hajló, cirkóniaberakásos fülbevaló - 19 790 forint - vagy épp a krémsárga, déltengeri igazgyönggyel és gyémánttal készült fülbevaló - 249 000 forint - szintén feldobhatják a megjelenésedet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Exkluzív válogatás

Ha nem éred be kevesebbel, mint az exkluzívabb darabokkal, arra is mutatunk néhány variációt. Az idei esküvői szezonban a gyémántfoglalatos fülbevalók igazán divatosnak számítanak, akár igazgyönggyel kombinálják őket, akár önmagukban állnak. A fehérarany foglalatba zárt, apró briliáns - 149 000 forint - feltűzött frizura mellett mutat jól, akárcsak a sós vízi igazgyöngy gyémánttarajos - 59 000 forint - változata.

eskuvoi-ekszerek4

A dupla soros, egészen apró, édesvízi igazgyöngyökből fűzött gyöngysor - 89 000 forint - aprólékos kivitelezése régi időket idéz, épp ezért, ha nincs családi ékszer, amit viselhetsz a nagy napon, ezzel pont olyan hatást érhetsz el, mintha a nagyi kincsesládájából kölcsönözted volna. A modernebb vonalat képviseli Szemler Judit ékszertervező nyaklánca - 98 000 forint -, az egyedi tervezésű, elegáns porcelánberakással készült, rekeszzománccal díszített, motívumos lánc viselőjére irányítja a figyelmet, ami az esküvőn nem hátrány.

Ezt is szeretjük