A legszebb nyári kiegészítők, amik bronzbarna bőrön mutatnak igazán: színesek, csillognak

A szép, napcsókolta bőr legjobb barátai azok a kiegészítők, amik még inkább kiemelik a barna tónusokat. Ezekből szemezgettünk.

lany-ekszer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak hogy beköszöntött, de egyenesen ránk rúgta az ajtót a nyár és vele együtt a napozás időszaka, ami egyértelműen az egyik legjobb szezonális program - természetesen megfelelő védelem mellett.

Ahogyan a nap simogatja a bőrt, miközben lenge szellő fújdogál, az maga a mámor, a szép barna bőr pedig ajándék mindennek a tetejébe, amit érdemes gyönyörű ékszerekkel hangsúlyozni.

A szivárvány ékszerbe foglalva

A királynői elegancia a Madame Pompadour ékszercsalád szivárványszínű, cirkóniaberakásos kiegészítőinél kezdődik. Az egyes darabok ugyanolyan lenyűgözően festenek, mint akármelyik ékkő, ráadásul ragyogásban sem múlják alul a drágakövek fényét.

madame-pompadour-szett

A mi személyes kedvencünk a csepp alakúra csiszolt fülbevaló és nyaklánc szettje, ami a napcsókolta bőrön szinte kiköveteli magának a figyelmet. Most 30% kedvezménnyel, mindössze 13 290 forintért juthatsz hozzá a pároshoz.

Sötét és világos ellentét

A barna bőr ragyogása és a fehéren csillogó igazgyöngy fénye éles kontrasztot alkot egymással, ám pont ez az, amiért az összeállítás tökéletesen működik.

igazgyongy-nyaklanc

A nap simogatta bőr az igazgyöngy árnyalata mellett még bronzosabb árnyalatot ölt, a gyöngynek pedig jót tesz, hogy sötétebb tónuson tud érvényesülni. Az már csak hab a tortán, hogy ez a nyaklánc letisztult vonalvezetésének köszönhetően időtálló szépség. Az ékszert 11 180 forintért vásárolhatod meg.

A nyár színei

Az azúrkék tenger és a lemenő nyári nap színeit idézi a ZEMA barokk kollekciójának menta-arany nyaklánca. A francia finomporcelán ékszert 21 karátos arannyal festették meg, ezáltal olyan egyedi külsőt kapott, amit az egyenletes barna bőr még inkább kiemel.

zema-turkiz-nyaklanc

Igazi nyári darabról van szó, ami nem éri be a másodhegedűs szerepével - kiköveteli magának a teljes odafigyelést minden öltözék mellett. Az ékszert kerek, illetve ovális fazonban is megvásárolhatod 13 590 forintért.

Mindennap öltöztet

Nyáron nemcsak megengedett, hanem szinte kötelező olyan kihívóan csillogó ékszereket viselni, amik a napcsókolta bőr ragyogását még inkább kiemelik.

minden-napra-szett

A Swarovski* kristállyal díszített fülbevalók ebben abszolút partnerek, finom kidolgozásuknak köszönhetően remekül érvényesülnek akár leengedett, akár feltűzött hajkorona mellett, ráadásul a hét minden napjára jut belőlük egy pár. A különleges kollekció 11 990 forintért lehet a tiéd. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A szerelem éltetése

A felhőtlen ég kékjét visszatükröző, szintén Swarovski* kristályokkal ékesített szett különlegessége a formájában rejlik. A szívecske egyszerre bájos és kifinomult, és a nyár legszebb érzését, a szerelmet élteti.

kek-sziv-szett

Amennyiben te is szeretnéd az érzéseidet ilyen formában kifejezni, vagy egyszerűen csak kedveled a motívumot, a kékben pompázó fülbevaló és nyaklánc párosát érdemes beszerezned, ami bronzszínű bőrön igazán megnyerően mutat. 6 790 forintért vásárolhatod meg a szettet.

Übercuki cicás ékszerek

A kiegészítők terén idén nyáron egyértelműen az állatminták királya, a kiscica uralkodik. Készülj, mert ezeknek a macskáknak nem lehet ellenállni!

Ezt is szeretjük