Gyönyörűek, 80 kiló felett is büszkék alakjukra: íme, a világ 8 leghíresebb plus size modellje

A világ leghíresebb modelljeit számos neves divatcég alkalmazza, és gyönyörűen néznek ki a divateseményeken, a kifutón és reklámfotózás közben is.

GettyImages-1340127908
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek eleje óta egyre több plus size modellt alkalmaznak a híres divatmárkák reklámfotózáshoz vagy divatbemutatókon. A gyönyörű nők nem is lehetnének büszkébbek telt idomaikra, közösségimédia-oldalaikon is a testpozitivitást hirdetik.

A modellek sokat dolgoznak azért, hogy ilyen formás alakjuk legyen, rendszeresen járnak edzésre, és odafigyelnek a kiegyensúlyozott táplálkozásra is. A közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem az egészségtelen életet hirdetik, sokkal inkább annak az igéjét, hogy mindenki fogadja el és szeresse magát. 

Híres plus size modellek

A vékony, képeken tökéletes alakú és hibátlan bőrű nők látványa fiatalkorban akár testképzavart is okozhat, aminek kockázatát felismerték a divatszakmában is. Egyre több országban vezették be ennek kapcsán azt a rendeletet, hogy a retusált képek alá, ahol az adott modell kinézetét átalakították, tételesen fel kell sorolni, pontosan milyen képszerkesztéseket hajtottak végre. A testképzavar leküzdése ellen harcolnak az alább látható plus size modellek is, akik sokszor retusálatlan képeikkel mutatják meg a világnak igazi alakjukat.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük