Ilyen egy fiatal fitneszedző teste az Instán, és ilyen a valóságban: Charlotte fontos különbségekre mutat rá fotóin

A fiatal fitneszedző képeivel minden nőnek önbizalmat akar adni. Megmutatja, hogy a valóságban senkinek nem olyan a teste, mint az Instagramon.

fitneszedzo cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha arról kérdeznék az embereket, hogy milyen egy fitneszedző teste, valószínűleg a legtöbben azt válaszolnák, hogy tökéletes: kerek popsi, kockás has, sehol egy kis narancsbőr, sehol egy stria, egy kis úszógumi vagy gyűrődés. Nem csoda, hogy mindenki ezt hiszi, mert az interneten szinte csakis ilyen hibátlanra és irreálisra retusált képeket látni. De tudni kell, hogy ezek nem valóságosak.

Rengeteg nőben ébresztenek kétségeket az Insta agyonphotospolt fotói, sokan küzdenek miattuk önbizalomhiánnyal, önértékelési problémákkal, és talán még többen hiszik azt, hogy az ő testük „nem normális”, vagy nem olyan, mint amilyennek lennie kellene. Ezek ellen a borzasztóan káros jelenségek és gondolatok, valamint a valótlan elvárások ellen veszi fel a harcot Charlotte Hashmi-Queen fitneszguru.

Ilyen egy fitneszedző teste a valóságban

A 25 éves nő részben arra is használja profilját, hogy megmutassa: milyen más tud lenni a test az Instagramon, mint a valóságban, és azt is, hogyan csalnak sokan a képeikkel, mennyit számít egy jó póz, egy előnyös ruha. Charlotte egészségesen étkezik, rengeteget edz, de megmutatja, hogy ennek ellenére sem kőkemény és kockás a hasa, neki is összegyűrődik a pocakja, ha leül, vagy épp, hogy néhány másodperc alatt át tudja alakítani testét, méghozzá azzal, hogy megváltoztatja a testtartását.

Azt szeretné, ha minden nő tudatosítaná magában, hogy a közösségi oldalakra feltöltött képeket a legtöbben manipulálják. De arra is felhívja a figyelmet, hogy senkinek nem szabad másokéhoz hasonlítgatnia a testét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Képein csupán apró változtatásokkal ér el látványos különbségeket. Van, hogy befeszíti a hasát, megváltoztatja a testtartását, vagy épp a csípőjéről a derekára húzza a nadrágját.

Nemcsak testéről, hanem arcáról is oszt meg képeket. Kevesen mutatják meg ilyen közelről a bőrhibáikat, pattanásaikat az Instán, pedig senkinek sem tükörsima, pórusmentes az arca.

Egyszer azt is megmutatta, hogy nem csupán a fotókon, hanem a videókon is lehet retusálni az ember alakját. 145 ezer követője pedig nem győzi dicsérni őt posztjai miatt.

Retusálatlan képeken az Insta-sztárok valódi külseje

A beauty.false nevet viselő profil azt mutatja meg, hogyan veri át jó néhány híresség és blogger a követőit. A netre feltöltött és az igazi, Photoshop-mentes lesifotókat montázsolják egymás mellé, hogy megmutassák, mekkora a különbség köztük. A celebekre pár felvételen szinte alig lehet ráismerni, annyira agyonretusálják a képeiket. Gyakran nehéz elhinni, hogy ugyanaz a nő szerepel a két fotón, pedig tényleg így van.

Ezt is szeretjük