Az Insta-sztárok valódi külsejét leplezi le ez az oldal: alig ismerni rájuk a retusálatlan képeken

Látványos fotókon mutatja be az Instagram-oldal a sztárok és a bloggerek valódi külsejét. A retusmentes képek alig hasonlítanak a valóságra.

Az Insta-sztárok valódi külseje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig sokan bedőlnek az Instagram tökéletesre szerkesztett fotóinak. A hibátlanra photoshopolt képek önbizalomhiányt, önértékelési problémákat okozhatnak, és rengetegen hiszik azt, hogy a striák vagy a narancsbőr egyáltalán nem normálisak a női testen. 

- Nekem miért göröngyös a combom, amikor a bloggereké olyan szép sima? Miért vannak csíkjaim, amikor az Instagramon senkinek sincs? - számos nőben fogalmazódnak meg hasonló kérdések. Egy oldal azonban megadja ezekre a választ, ami nem más, mint a retusálás. Meglepő képeken leplezik le az Insta-sztárok valódi külsejét.

Így néznek ki valójában az Insta-sztárok

A beauty.false nevet viselő profil azt mutatja meg, hogyan veri át jó néhány híresség és blogger a követőit. A netre feltöltött és az igazi, Photoshop-mentes lesifotókat montázsolják egymás mellé, hogy megmutassák, mekkora a különbség köztük. A celebekre pár felvételen szinte alig lehet ráismerni, annyira agyonretusálják a képeiket. Az oldal azzal, hogy felfedi valós külsejüket, rávilágít, hogy nem az a normális, amit az Instagramon lát az ember. Gyakran nehéz elhinni, hogy ugyanaz a nő szerepel a két fotón, pedig tényleg így van.

Képek: Instagram/beauty.false.

Ezt is szeretjük