Gyönyörű nő Grace Kelly 35 éves unokája: Charlotte Casiraghi mindig nagyon stílusos

Charlotte Casiraghi egy igazi modern stílusikon, aki a nőies és a vagány, lezser szetteket is imádja.

Charlotte Casiraghi stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Grace Kelly szépségét unokája, Charlotte Casiraghi is örökölte, aki ráadásul nemcsak gyönyörű, hanem nagyon stílusos is.

A 35 éves modell, újságíró, sportoló és producer igen sokoldalú személyiség, a legnagyobb divatmárkák rajonganak érte. De nem csupán a fotózásokon visel mesés szetteket, hanem a hétköznapokban is mindig csinos.

Grace Kelly unokája gyönyörű, stílusos nő

Caroline monacói és hannoveri hercegnő, valamint Stefano Casiraghi olasz iparmágnás második gyermekeként látta meg a napvilágot 1986-ban Monacóban. A Sorbonne-on diplomázott filozófiából, majd egy párizsi kiadónál, aztán pedig a The Independent of London magazinnál szerzett gyakorlatot. Hobbijai közé tartozik a műugrás, az úszás és a futás, de a lovaglás szintén nagy szenvedélye. 2010-ben modellként is megismerhette a világ, amikor a Gucci lovaglókollekciójának arcává választották. Dolgozott az Yves Saint Laurent-nel is, 2020-ban pedig a Chanel nagykövete lett. A modellkedés mellett újságíróként, sportolóként, filmproducerként is tevékenykedik, de humanitárius munkájáról is híres.

A sokoldalú szépség mindezek mellett igazi stílusikon, mindig divatos szettekben jelenik meg a nyilvánosság előtt: mutatjuk legjobb összeállításait.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük