Gyönyörű nő Grace Kelly 35 éves unokája: Charlotte Casiraghi mindig nagyon stílusos
Charlotte Casiraghi egy igazi modern stílusikon, aki a nőies és a vagány, lezser szetteket is imádja.

charlotte casiraghi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Grace Kelly szépségét unokája, Charlotte Casiraghi is örökölte, aki ráadásul nemcsak gyönyörű, hanem nagyon stílusos is.

A 35 éves modell, újságíró, sportoló és producer igen sokoldalú személyiség, a legnagyobb divatmárkák rajonganak érte. De nem csupán a fotózásokon visel mesés szetteket, hanem a hétköznapokban is mindig csinos.

Grace Kelly unokája gyönyörű, stílusos nő

Caroline monacói és hannoveri hercegnő, valamint Stefano Casiraghi olasz iparmágnás második gyermekeként látta meg a napvilágot 1986-ban Monacóban. A Sorbonne-on diplomázott filozófiából, majd egy párizsi kiadónál, aztán pedig a The Independent of London magazinnál szerzett gyakorlatot. Hobbijai közé tartozik a műugrás, az úszás és a futás, de a lovaglás szintén nagy szenvedélye. 2010-ben modellként is megismerhette a világ, amikor a Gucci lovaglókollekciójának arcává választották. Dolgozott az Yves Saint Laurent-nel is, 2020-ban pedig a Chanel nagykövete lett. A modellkedés mellett újságíróként, sportolóként, filmproducerként is tevékenykedik, de humanitárius munkájáról is híres.

A sokoldalú szépség mindezek mellett igazi stílusikon, mindig divatos szettekben jelenik meg a nyilvánosság előtt: mutatjuk legjobb összeállításait.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük