Diana hercegné alig ismert szettjei, amik megelőzték a korukat, és divatot teremtettek

A szívek királynőjének voltak olyan szettjei is, amik bár nem váltak ikonikussá, mégis mérföldkőnek számítottak a divat világában.

diana-stílusa-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A divatvilágban időről időre felbukkannak olyan egyéniségek, akik szinte minden nyilvános megjelenésükkel stílust teremtenek, és akár több millió nő számára jelentenek inspirációt az öltözködés terén.

Diana hercegné kétségkívül ilyen volt. Nemcsak kedves és közvetlen viselkedése számított rendkívülinek az uralkodóházban korábban megszokottakhoz képest, hanem lenyűgöző stílusérzéke is. Számos szettje vált ikonikussá, de még a kevésbé ismertek is divatot teremtettek.

Diana stílusa divatot teremtett

A néhai hercegné fantasztikus öltözködése már akkor megmutatkozott, amikor még csak randevúzni kezdett Károly herceggel, és az első lesifotók készültek róla. Később, amikor már hivatalosan is az uralkodócsalád tagja lett, számos rendezvényre és fogadásra voltak hivatalosak, ezek pedig nemcsak arra adtak remek alkalmat, hogy kedvességével szebbé tegye mások napját, hanem hogy megfigyelhessük, milyen remek stílusérzékkel öltözködött. A titka az egyszerű, nőies és elegáns darabok tökéletes párosításában volt, és még a kevésbé ismert szettjei is rejtegetnek olyan részleteket, amik évekkel később jöttek a divatba. Képeken mutatunk belőlük néhányat.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük