A Szex és New York folytatásának fiatal színésznője nagyon sikkes: a 26 éves Cathy Ang mesés összeállításai
Az És egyszer csak… Lilyjét alakító színésznő valójában 26 éves, de ugyanolyan stílusos, mint az általa megformált karakter.

cathy ang cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit meglepett, amikor bejelentették, hogy folytatódik a Szex és New York, méghozzá And Just Like That… vagyis És egyszer csak… címmel. A nézőket igencsak megosztó sorozatban mindenki sokat változott, például Charlotte lánya, Lily már gyönyörű, és nagyon sikkes tinédzser. De nemcsak a karakter rendkívül sikkes, hanem az őt játszó színésznő, Cathy Ang is.

Az egyébként 26 éves sztár korábban leginkább szinkronizálással és énekléssel foglalkozott, valamint színházakban játszott, de az új szerepnek köszönhetően robbant be igazán a köztudatba.

Cathy Ang csinos szettjei

A színésznő bevallotta, amikor megnyerte a válogatást, még egy részt sem látott a sorozatból, így gyorsan megnézte a filmeket, aztán pedig az egész szériát. Bevallotta, nem bánja, hogy csak 25 éves korában jutott el idáig, tiniként ugyanis szerinte idegenebbnek érezte volna a történetet és a témaköröket, problémákat, amiket feldolgoz.

Lilyként a sorozatban.
Lilyként a sorozatban.
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

Lilyt a filmekben még csak kicsiként láthattuk, a folytatásban viszont tehetséges, elegáns és bájos tinédzserként köszön vissza. Romantikus stílusával mindenkit levesz a lábáról - ugyanúgy, ahogy Cathy Ang is.

A cikk az ajánló után folytatódik

A fiatal sztár kedveli a nőies szetteket, első vörös szőnyeges megjelenésén például egy franciás sikket idéző szürke kockás ruhában jelent meg, melyet övvel és egy imádni való pandás táskával dobott fel.

cathy ang 2
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

Instagramjára is sok képet posztol, melyen megmutatja figyelemre méltó stílusát. A sorozat óta számos fotózáson részt vett, és belekóstolt a modellszakmába is.

 Egyik első fotózásán fehér, fodros inget és ezüstszínű szoknyát választott. Tökéletes párosítás.

Egy másik eseményen ebben a különleges árnyalatú ruhában tündökölt, amely szépen kiemelte karcsú derekát és vékony alakját.

Ebben a szettben a mini bőrszoknya dögösségét az elegáns ing ellensúlyozta.

Egy másik fotózáson pedig extra cuki, kötött szettbe bújt, ami nemcsak Cathy, hanem Lily stílusát is tükrözi.

A Szex és New York 62 éves írójának stílusa

Candace Bushnell öltözködése igazán inspiráló lehet azok számára, akik szeretik a nőies, csinos, elegáns és mégis kicsit kacérabb ruhákat. Ahogy alteregója, Carrie, úgy ő sem veti meg a dizájnerholmikat, és a magas sarkú cipők is közel állnak a szívéhez, öltözködésébe pedig szeret belevinni valamilyen kis csavart a színekkel, fazonokkal vagy kiegészítőkkel, így szettjei soha nem lesznek unalmasak.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük