Gyönyörű modell a Squid Game 27 éves sztárja: Jung Ho-yeon elképesztően sikkes szettekben pózol

A Nyerd meg az életedet című sorozat női főszereplője, Jung Ho-yeon régóta modellkedik, és rengeteg csinos szettben lencsevégre kapták már.

jung hoyeon cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Squid Game, azaz a Nyerd meg az életedet című sorozat szeptember közepén debütált, de szinte azonnal hatalmasat robbant: 94 országban vezeti a Netflix top 10-es nézettségi listáját, és egy hónap alatt több mint 111 milliós nézettséget produkált, így ez lett a streamingszolgáltató legsikeresebb szériája.

De nemcsak a sorozat aratott nagyot, hanem a szereplők is egyik pillanatról a másikra óriási népszerűségre tettek szert. Az Észak-Koreából szökött zsebtolvajt, Kang Sae-byeokot alakító Jung Ho-yeon például hirtelen Dél-Korea legtöbbek által követett színésznőjévé vált az Instagramon, ugyanis már több mint 21,7 millióan kíváncsiak a posztjaira.

Sikeres modell a Squid Game sztárja

A 27 éves szépség korábban is ismert volt, ám leginkább csak a divatvilágban. 15 évesen kezdett modellkedést tanulni, egy évvel később pedig már el is indította karrierjét a szakmában. Számos márka kifutóján vonult, szerepelt videóklipben és a Korea's Next Top Model című műsorban, 2016-ban pedig a New York Fashion Weeken is dolgozott. Rengeteg magazinban megjelentek róla divatfotók, de világhírre igazán csak a Squid Game-nek köszönhetően tett szert. A fiatal sztárnak azóta hatalmas rajongótábora lett, és ruháit is imádják az emberek. Mind az Instáján, mind a magazinokban elképesztően csinos szettekben pózol.

Képek: Twitter, Instagram/hoooooyeony, Getty Images Hungary, Northfoto.

Ezt is szeretjük