A 68 éves francia first lady mindig stílusos és elegáns: Brigitte Macron kifinomult, nőies és divatos szettjei

Emmanuel Macron felesége imád öltözködni. A 68 éves Brigitte Macron megjelenése mindig hibátlan.

Brigitte Macron stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Brigitte Macron kétségkívül a legstílusosabb first ladyk közé tartozik, a divatmagazinok nem győzik dicsérni öltözködését, ami nem is csoda.

Emmanuel Macron 68 éves felesége mindig makulátlan külsővel jelenik meg a nyilvánosság előtt, öltözködését leginkább az elegancia és a kifinomultság jellemzi.

A 68 éves Brigitte Macron stílusa

Szívesen visel tengerészkéket, feketét vagy bézs árnyalatú darabokat, a márkák közül pedig a Louis Vuitton, a Christian Dior, az Alexandre Vauthier és a Chanel a kedvencei. Bár a legtöbbször csinos tűsarkút hord sikkes szettjei mellé, az sem ritka, hogy sportcipőt húz a lazább összeállításokhoz, ha az alkalom engedi. Mutatjuk legjobb outfitjeit az elmúlt időszakból.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük