Képeken Melania Trump legdrágább szettjei: az egykori first lady 2,8 milliós összeállításban is pózolt

Az Amerikai Egyesült Államok egykori first ladyje igen drága szettekben mutatkozott Donald Trump négyéves regnálási időszakában.

Melania Trump legdrágább ruhái
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A Trump név már jóval azelőtt összefonódott a pazar élettel, a drága ízléssel és a dizájnercikkekkel, mint hogy Donald Trumpot az Egyesült Államok elnökévé választották volna. Melania Trump 2005 óta tagja a milliárdos üzletember családjának, így a luxuscikkekhez bőven volt ideje hozzászokni az évek alatt.

És miért pont az Egyesült Államok first ladyjeként adná lejjebb igényeit? Donald Trump négyéves regnálása alatt drágábbnál drágább ruhákban mutatkozott, kisebb vagyonokkal támogatva ezzel kedvenc divattervezőit.

Melania Trump sokat érő ruhái

Melania Trump pompás ruhakölteményeiről rengeteget cikkeztek, külsejére mindig is adott, főleg a merészebb darabokat részesítette előnyben. A felső tízezer tagjai, köztük a hajdani elnöki páros is a hétköznapi emberek számára elképzelhetetlen luxust engedhetett meg magának, nem csoda, hogy az árakat teljesen figyelmen kívül hagyva válogathatott az egyedi ruhák között a hajdanvolt first lady. Meg kell hagyni, kifinomult ízléssel rendelkezik, de amennyit ruházkodási cikkekre költött, abból mások évekig megéltek volna.

(Slideshow képek forrása: Northfoto, Getty Images Hungary)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük