Képeken Melania Trump legdrágább szettjei: az egykori first lady 2,8 milliós összeállításban is pózolt
Az Amerikai Egyesült Államok egykori first ladyje igen drága szettekben mutatkozott Donald Trump négyéves regnálási időszakában.

melanie trump nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trump név már jóval azelőtt összefonódott a pazar élettel, a drága ízléssel és a dizájnercikkekkel, mint hogy Donald Trumpot az Egyesült Államok elnökévé választották volna. Melania Trump 2005 óta tagja a milliárdos üzletember családjának, így a luxuscikkekhez bőven volt ideje hozzászokni az évek alatt.

És miért pont az Egyesült Államok first ladyjeként adná lejjebb igényeit? Donald Trump négyéves regnálása alatt drágábbnál drágább ruhákban mutatkozott, kisebb vagyonokkal támogatva ezzel kedvenc divattervezőit.

Melania Trump sokat érő ruhái

Melania Trump pompás ruhakölteményeiről rengeteget cikkeztek, külsejére mindig is adott, főleg a merészebb darabokat részesítette előnyben. A felső tízezer tagjai, köztük a hajdani elnöki páros is a hétköznapi emberek számára elképzelhetetlen luxust engedhetett meg magának, nem csoda, hogy az árakat teljesen figyelmen kívül hagyva válogathatott az egyedi ruhák között a hajdanvolt first lady. Meg kell hagyni, kifinomult ízléssel rendelkezik, de amennyit ruházkodási cikkekre költött, abból mások évekig megéltek volna.

(Slideshow képek forrása: Northfoto, Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük