Grace Kelly 64 éves lánya elképesztően stílusos: Karolina hercegnő az egyik legsikkesebb európai előkelőség

Karolina monacói hercegnő szereti a divatos, nőies szetteket, és igazán stílusosan öltözködik.

Karolina hercegnő stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

III. Rainier monacói herceg és Grace Kelly legidősebb lánya nemcsak kisugárzásával és szépségével, hanem öltözködésével is felhívja magára az emberek figyelmét.

A Vogue szerint a 64 éves Karolina hercegnő az egyik legsikkesebb, legstílusosabb európai előkelőség, szettjeit elnézve pedig nem is csoda, hogy így gondolják.

A 64 éves Karolina hercegnő nagyon stílusos

II. Albert monacói herceg testvérére igazi divatikonként tekintenek. Édesanyja eleganciáját és divat iránti szeretetét egyértelműen örökölte, illetve eltanulta. Nem ragad le az unalmas, hagyományos összeállításoknál, hanem megfűszerezi a kifinomult, hercegnői öltözködést. Szívesen visel többek közt Dior, Karl Lagerfeld, Chanel vagy Valentino kreációkat, a hétköznapokban pedig a farmeres kombinációkat is kedveli, és a divatbemutatóknak is rendszeres résztvevője. Képeken mutatjuk legcsinosabb, legsikkesebb szettjeit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük