Amal Clooney 74 éves édesanyja olyan stílusos, mint a lánya - Baria nőies és elegáns szettjei
Amal Clooney édesanyja mindig csinos: képeken mutatjuk legjobb szettjeit.

baria cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal Clooney sikkes, nőies öltözködését az egész világ csodálja, azt viszont kevesen tudják, hogy volt kitől örökölnie és tanulnia a stílusát: édesanyja, a most 74 éves Baria Alamuddin ugyanis lányához hasonlóan mindig extra csinos.

Baria Alamuddin rendszeresen jelenik meg Amallal a nyilvánosság előtt, és mindig elegáns, divatos összeállításokban látható.

Amal Clooney édesanyja ennyire stílusos

Amalban és édesanyjában nemcsak stílusuk közös, hanem céltudatosságuk és sikeres karrierjük is. Baria ugyanis díjnyertes újságíró volt, és főként politikai témákban írt, valamint a nők jogaiért is kiállít cikkeiben. 74 évesen is aktív, öltözködésével pedig mindenki elismerését kivívja. Szereti a kifinomult szetteket, szívesen visel csillogó, fényes anyagú darabokat és hangsúlyos nyakláncokat. Képeken mutatjuk legjobb összeállításait.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük