A 44 éves Amal Clooney-ból csak úgy sugárzik a nőiesség és a sikk - Az ügyvédnő vérében van a divat

A 44 éves Amal Clooney mindig mesés szettekben jelenik meg a nyilvánosság előtt.

amal cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

George Clooney felesége, Amal Clooney nem csupán tehetséges jogász és ügyvéd, hanem igazi stílusikon is. A 44 éves, kétgyermekes anya a vörös szőnyegen és a hétköznapokban is lenyűgözi az embereket öltözködésével.

Az elmúlt hónapokban többször lencsevégre kapták sikkes, utcai összeállításokban, melyekben csak úgy ragyogott, és mindenki figyelmét magára vonta.

Amal Clooney igazi stílusikon

Imádja a fehér és a bézs szetteket, de az olyan élénk színeket is, mint a sárga, a piros vagy a lila, remekül tudja viselni. A kihívó, túl sokat mutató darabok helyett inkább az elegáns nőiességre szavaz, de sokszor megvillantja nádszálvékony lábait, melyeket a tűsarkúk mutatnak még hosszabbnak. Ügyel arra, hogy kiegészítői és sminkje is tökéletesen passzoljanak összeállításaihoz, és egyszerűen mindig hibátlan a megjelenése. Az ügyvédnőből csak úgy sugárzik a sikk.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük