A 46 éves Charlize Theron maga a stílus és a nőiesség: odavagyunk a színésznő sikkes, dögös szettjeiért
Nem győzzük csodálni Charlize Theron sikkes, szexi és elegáns szettjeit. Szerintünk ő az egyik legstílusosabb színésznő.

charlize theron cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlize Theron 1975-ben született Afrikában, 16 évesen egy modellszerződés miatt utazott Milánóba, innen pedig egyenes út vezetett New Yorkba, ahol balettozni kezdett, ám egy sérülés miatt véget ért táncoskarrierje.

Ezután döntött úgy, hogy Los Angelesbe költözik, nem sokkal később pedig már meg is kapta első filmszerepét. Innentől kezdve egyre nagyobb sikerekre tett szert, egyre komolyabb munkákat kapott. Világhírre leginkább az Ördög ügyvédje című filmnek köszönhetően tett szert, majd 1999-ben a Playboy magazinban is pózolt.

A 46 éves Charlize Theron igazi stíluskirálynő

A hihetetlenül tehetséges színésznő alakításaival és öltözködésével is kivívja az emberek elismerését. Igazi stíluskirálynő, aki minden alkalommal elkápráztatja a nagyközönséget. Mihelyt megjelenik, azonnal minden szem rá szegeződik, annyira kifinomult, elegáns, nőies és dögös. Előszeretettel visel rövidebb szoknyákat, testhezálló ruhákat, de a felsliccelt vagy kivágott estélyikben is mesésen fest. Szívesen hangsúlyozza karcsú alakját, de sosem érződik rajta túlzásnak semmilyen szexis szett. Mutatjuk legjobb összeállításait az elmúlt időszakból.

Ezt is szeretjük