Így lehet valaki 60 felett igazán sikkes: 8 ruhadarab, ami garantálja a nőies, elegáns összhatást
Nőies és csinos ruhadarabokat mutatunk, melyek kortól függetlenül mindenkinek jól állnak.

oltozkodes 60 felett cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatvan felett sok nő nem tudja igazán, hogyan öltözködjön. Rengetegen azon gondolkodnak, mi az, amit ennyi idősen is felvehetnek, és mi az, ami a társadalmi elvárások, illetve mások véleménye szerint is megfelelő viselet. Az igazság azonban az, hogy ilyen nincs. Kortól függetlenül a legjobb, ha mindenki azt viseli, amiben igazán jól érzi magát, amiben igazán magabiztos, és a divatos ruhákat sem kell kerülni.

Ha viszont valaki biztosra szeretne menni, érdemes összeállítani egy kapszulagardróbot, ami örökké divatos, elegáns és sokféleképp kombinálható darabokból áll. Ez nagyban megkönnyíti a mindennapi öltözködést, segít abban, hogy kevesebbet vásároljon az ember, és a saját stílus kialakítását, kitapasztalását is megkönnyíti. Sorra vesszük, miket érdemes mindenképpen beszerezni hatvan felett is.

Kényelmes, de nőies farmer

A farmer ma már igazi kortalan viselet, ezért érdemes belőle egy kényelmes, mégis nőies változatot választani. Az anyukafazonú vagy egyenes szárú nadrágok remek döntésnek bizonyulnak, főleg akkor, ha a derekuk is magasított. De persze a skinny szabás sem tiltólistás annak ellenére, hogy sokan így gondolják. Aki ebben érzi igazán jól magát, annak ajánlott beszerezni egyet. 

Elegáns nadrág

A farmer mellett egy elegánsabb szövetnadrág is sokféleképp viselhető, a répafazon pedig szépen kiemeli és formálja az alakot. A színek terén a fekete mellett érdemes egy barnával, bézzsel vagy egy fehérrel is kísérletezni, de szintén szuper ötlet egy-egy pasztellárnyalatú darabot beszerezni. Aki szereti a harsányabb árnyalatokat, annak a piros, a pink vagy a narancs is jó döntés - ekkor csak arra kell figyelni, hogy a többi darab inkább egyszínű vagy színben harmonizáló legyen.

Sikkes, térdig érő szoknya

Egy térdig érő szoknya kortól függetlenül mindig csinos. A szűk fazonok amellett, hogy elegánsak, még csábosabb hatást is keltenek, az A vonalú változatok pedig gyönyörű homokóra alakot varázsolnak viselőjüknek. Ezekből sem kell feltétlenül a sötétebb színekre szavazni: nyugodtan jöhetnek a virágos, mintás darabok.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az ing mindig jó választás

Egy fehér ingnek minden nő szekrényében ott a helye, legyen akár huszonéves vagy hatvan feletti. Farmerhoz, szoknyához is nagyon jól mutat, igen változatosan viselhető, és ha éppen az embernek nincs ötlete, mit vegyen fel reggel, ezzel sosem nyúlhat mellé. Hogy még csinosabb legyen, szuper ötlet hangsúlyos nyakláncokkal feldobni a szettet.

Átlapolós midi- vagy maxiruha

Az átlapolós egészruha egy igazi jolly joker. Kifinomult, nőies, sikkes, és erősen formálja az alakot is. Érdemes egy klasszikus, minden alkalomra viselhető darabot választani, melyet öv vagy kötő egészít ki a derekán. Mivel dekoltázsuk kivágottabb, szuperül mutat hozzájuk egy szép nyaklánc.

Puffos ujjú felső

A puffos ujjú felső idén újra elképesztően divatos, és egyáltalán nem csak a fiatalabb korosztályok számára. A fazon szépen kiemeli a vállakat, formálja a felsőtestet, és sikkes, csinos összhatást eredményez.

Csinos blézer

A blézer szintén kötelező darab, de nem feltétlenül a hagyományos feketében. Sokkal jobb ötlet egy szürke, egy sötétkék, egy bézs, egy kockás vagy akár egy pasztellárnyalatú darabot választani, ezekkel ugyanis minden összeállítás csinosabbá, divatosabbá és modernebbé tehető.

Ballon- vagy szövetkabát

A hosszú ballon- vagy szövetkabát nyújtja az alakot, kiemeli a derekat, elegáns és nagyon mutatós is. Nem beszélve arról, hogy tényleg szinte mindenhez passzol. Teveszínben vagy bézsben a legdivatosabbak, de persze feketében, bordóban vagy zöldben is nagyon jól mutatnak. A lényeg, hogy mindenki azt a színt válassza, ami a legközelebb áll hozzá.

Az Instagram legstílusosabb 60 feletti női

Színpompás szettek, merész összeállítások, a képekről is sugárzó erő, pozitivitás és életszeretet - ezek jellemzik az Insta legstílusosabb hölgyeit, akik nyugdíjas korukban sem lassítottak egy picit sem a tempón, sőt most húztak csak igazán bele. Élvezik az életet, és ezt ráadásul olyan hihetetlenül divatosan teszik, hogy a netezők csak ámulnak rajta. A következő nőket nem véletlenül követik több százezren vagy akár millióan: megmutatják, hogy a kor csak egy szám, a divat, a szépség, a vidámság és a lehengerlő kisugárzás ettől teljesen független.

(Képek: Instagram/susanafter60.)

Ezt is szeretjük