A legdivatosabb hajvágások 60 felett: üde és nőies frizurák félhosszú hajból

Nem csak a rövid frizura áll jól ebben a korban, számos félhosszú megoldás is jó választás lehet.

cover-3-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A hatvan feletti hölgyeknek remekül áll a rövidre vágott frizura, hiszen elegáns, rendezett külsőt kölcsönöz számukra. Azonban azt is be kell látni, hogy ebben a korban sem csak a rövid tincsek mutatnak jól: egy-egy jól megválasztott félhosszú hajviselet is telitalálat lehet, hiszen nemcsak nőiesek, de sokkal fiatalabbnak is mutathatják viselőjüket.

Bármilyen frizuráról is legyen szó, az éppen aktuális divattal jó tisztában lenni, hiszen egy divatjamúlt fazon akkor is öregíthet, ha az jól illik az archoz.

Félhosszú frizurák ötven felett

2020-ben az egyszerű, de elegáns fazonok a népszerűek, a klasszikus, félhosszú bob éppúgy megállja a helyét, mint a göndör fürtök, a kifelé szárított frufru vagy a kissé tépett haj. Az alábbi fiatalos és üde, félhosszú frizurák ugyanolyan jól mutatnak festett, mint ősz tincsekkel, szépen keretezik, formálják az arcot is. A következőkből bátran válogathatsz, mert egyszerűen kortalanok.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary, Pinterest

Ezt is szeretjük