Hatalmas gyűlölet fogadta a ducimodell új fotóját - Elképedsz, ha megtudod, miért
Ashley Grahamben hatalmasat csalódott sok rajongója.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Plus size modellként Ashley Graham számára nem ismeretlen, hogy az alakja miatt gonoszkodó hozzászólásokat kap. Noha korábban párnás, telt idomai miatt vették elő sokan a 28 éves szépséget, ezúttal teljesen más miatt ostromolják rosszindulatú megjegyzésekkel.

Ashley Graham ikonikus karakternek számít a teltkarcsú fotómodellek között, ugyanis számos neves magazin, többek között a Sports Illustrated is dolgozott vele. Sem a fotózások alkalmával, sem az Instagramra felkerült képeken nem rejtegette a modell a hasát, vastag combjait, a terhességi csíkokat vagy éppen a narancsbőrt magán, ám ezúttal egészen mással sikerült neki magára haragítania közönségét.

A ducimodell lefogyott?

A sztár a nyár folyamán több olyan képet is közzétett az Instagramon és a Facebookon, amelyen karcsúbbnak tűnik megszokott, nőiesen formás önmagánál. Ez pedig sokaknak szemet szúrt.

Az alábbi képeken Ashley fantasztikusan néz ki, korántsem hasonlít a csontsovány XS-es méretű ruhákat viselő hagyományos modellekre, noha akadtak olyanok, akik ezzel vádolták. Ennek ellenére kétségtelenül - ha nem is drámai mértékben, de - laposabbnak tűnik a hasa, mint volt, sőt, a combjai is kicsivel karcsúbbnak mutatnak.

A rajongók elvesztették a fejüket

Ahelyett, hogy a sokpántos fehérneműcsodát vagy stílusos kabátkás összeállítást vették volna észre, a rajongók csak Ashley látszólag vékonyabb alakjával foglalkoztak a kommentekben. Voltak, akik egészen odáig mentek, hogy csalónak nevezték a modellt, aki éppen azzá vált, mint ami ellen korábban küzdött.

A rajongók egy része egyenesen árulásnak érezte azt, hogy kedvencük vékonyabbnak tűnik a fotókon, mint korábban. Véleményük szerint a modell becsapta őket, ugyanis egészen eddig a női szépség sokszínűségét hirdette azzal, hogy teltebb alakját bátran vállalta a vékonyabb lányok által uralt szakmában. Ezzel szemben most beállt a sorba, hiszen - erős túlzással kijelentve - így, hogy fele olyan vékonyra fogyott, már nem képes reprezentálni a molett nőket a divatban.

Ashley Graham válasza a vádakra

A modell megdöbbentően higgadtan reagált a rajongók durva kirohanásaira. Elmondása szerint már régen megszokta, hogy sokan csak azért keresik fel az oldalát, hogy megszégyenítsék az alakja miatt. Néhányaknak az a problémája, hogy a modell túlzottan testes, most pedig azt hozzák fel ellene, hogy fogyott.

Mindezek ellenére azonban Ashley barátságban van a saját testével, boldogan elfogadja az alakját, és egyáltalán nem érdeklik a gonoszkodó hozzászólások. A ducimodell mindenkit arra biztat továbbra is, hogy szeresse magát, és legyen önbizalma. Ennek szellemében nem fogyott, és nem is szeretne, mindössze annyi történt a képeken, hogy olyan szögben állt, ahonnan vékonyabbnak tűnt.

Ashley Grahan az Addition Elle fotóin

Nézd meg, milyen fantasztikus fotók készültek a ducimodellről, amikor a kanadai cég kamerái előtt állt. Inspiráció minden nő számára!

Képek forrása: dailymail.co.uk, instagram.com/theashleygraham

Ezt is szeretjük