A legédesebb állatkás ékszerek, amik mosolyt csalnak az arcodra
Az idei trendeket elnézve kijelenthetjük, hogy az állatos kiegészítőknél divatosabbakat nehéz találni.

allatos-ekszerek-fokep3
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fénykorukat élik a kisállatos kiegészítők, gyakorlatilag flamingók, lámák és macskák kacsintanak ránk még a leghétköznapibb termékekről is.

Ezt a kedves hóbortot meglovagolva igyekeztünk mi is olyan ékszereket gyűjteni, amelyek egy csapásra elvarázsolnak bájos megjelenésükkel.

Tündéri macskaúr

Egy macska, amelyiknek még nyakkendője is van. Hát tudsz ennél aranyosabbat? Bár a cicák köztudottan nem kedvelik, ha mindenféle kiegészítőket aggatnak rájuk, ez az ezüst változat nem fog sem a cirkóniaberakásra, sem a csokornyakkendőre panaszkodni.

cicas-fuli-dupla

Játékos megjelenése folytán akár gyerekeknek is ajánljuk, bár a beszúrós rögzítés miatt inkább csak 4-5 éves kortól. A fülbevalót 8 990 forintért vásárolhatod meg.

Vau-uralom

Inkább kutyás vagy? Az esélyegyenlőség jegyében hoztunk egy ebet is, aki szintén nyakkendőben pompázva, cirkónia kövekkel kirakva várja, hogy végre a füledben pompázhasson.

kutyas-fuli-dupla

Egyszerű formájának, de alapos kidolgozásának köszönhetően egészen elbűvölő darabról van szó, aminek még az ára is baráti, mindössze 6 990 forint.

Szárnyalás

Megvan az a kép a rajzfilmekből, amikor valamelyik szereplő beüti a fejét, és madarak kezdenek körözni felette? Ez az ezüst fülbevaló nagyon is hasonlít a tollas kis verebekre, bár sokkal kifinomultabb formában.

madaras-fuli-dupla

Bája letisztult formájából adódik, aminek köszönhetően szolidan bújik meg a fülben, így akár minden napra tökéletes választás. Ha megtetszett, 4 990 forintért lehet a tiéd.

Flamingós flancolás

Ismét egy madár következik, bár kicsit más értelmében, hiszen a flamingó és a veréb között jócskán akadnak méretbeli különbségek. A flamingó az idei divat egyik legeredetibb figurája, mert sok esetben egyszerre ötvözi a játékosságot az eleganciával.

flamingo-dupla

Ez a szett is emiatt különleges, aprólékos megmunkálása és különleges díszítése miatt figyelemfelkeltő. A kétdarabos szetthez 9 990 forintért juthatsz hozzá.

A cikk az ajánló után folytatódik

Halkaland

A víz alatti világból is hoztunk egy kedvencet: a piros kristályokkal díszített halacska olyan, mintha valamelyik Disney-meséből akadt volna horogra.

piros-hal-dupla

Kedves megjelenésének köszönhetően elsősorban hétköznapi viseletnek ajánljuk - egy farmer-póló összeállítást simán feldob mókás külseje. Ugyanakkor kedves ajándék is válhat belőle olyan gyerekek számára, akik szeretik magukat kicsinosítani. A kopoltyús apróságot 7 940 forintért vásárolhatod meg.

Kiegészítők a nagy napra

Ha már a vizes hasonlatoknál tartunk, evezzünk egy kicsit az esküvői ékszerek tengerére: az idei nyár legkedveltebb esküvői ékszereit gyűjtöttük egy csokorba, árakkal együtt.

Ezt is szeretjük