A legszexibb alakjavító nyári ruhák

Így csalj el 5 kilót!

A nyáriasan könnyed stílus pár kilóval könnyebbnek mutat, csak az alkatodnak megfelelő ruhák kellenek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Idén a tervezők különösen nagy hangsúlyt helyeztek a lenge anyagú, rafinált vonalvezetésű ruhadarabokra, melyeknek köszönhetően akkor sem kell rettegned a kánikulától, ha elégedetlen vagy az alakoddal.

Ha optikai csaláshoz szeretnél folyamodni, ne feledd, hogy a trükkös ráncolás a lelke mindennek, avagy olyan öltözékben lehetsz igazán csinos, mely amellett, hogy elfedi a problémás területek hurkácskáit, felhívja a figyelmet a szexis részletekre.

Koncentrálj azokra a modellekre, melyek követik ugyan a sziluetted, ám nem tapadnak rá kíméletlenül az idomaidra, illetve csak ott feszesek, ahol bátrabban megmutathatod a domborulataidat. Ha van egy kis pocakod, a lágyan leomló redőket hívhatod segítségül, valamint az A-vonalú fazonokat, melyeknél a bővülő anyagréteg úgy formálja az alakodat, hogy közben csak sejteti a körvonalaidat.

Vérforralóan dögös, egybeszabott ruhák

A szezon pimaszul szexi ruhácskái nem csak arra képesek, hogy alapul szolgáljanak a testképet megnyújtó, monokróm összeállításodnak, hiszen ennél jóval több alakjavító fortélyt tudnak felvonultatni a fazonjaiknak köszönhetően.

Ha a csípő-, fenék- és combméreteiddel nem vagy kibékülve, választhatsz egy romantikus, babydoll szabású ruhát, mely a felső részén mélyen dekoltált, valamint a mell alatti ráncolásaival kiemeli kebelcsodáidat, illetve optikailag megnyújtja a lábaid hosszát.

A teltkarcsú, homokóra típusoknak leginkább a derékhangsúlyos darabok állnak jól, melyektől most csak úgy roskadozik a kínálat.

A pillangóujjas megoldások elvonják a vastag karokról a figyelmet, az aszimmetrikus és átlapolt aljú ruhák pedig izgalmas rétegeket képeznek, melyek itt-ott lefaragnak a plusz centikből.

Ha túl vastagok a lábaid, esetleg a narancsbőr is gondot okoz nálad, egy jól szabott maxiruha lehet számodra a megoldás, ám csak abban az esetben, ha megvan hozzá a kellő magasságod, különben kíméletlenül összenyom. Az alacsony termetűek a térdig érő hosszig merészkedjenek, vagy olyan fazont szerezzenek be maguknak, ami elöl rövidebb, hátul hosszabb, így egy magassarkúval megtoldva megnyújthatják az alsó fertályukat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szupernőies, alakjavító szabású felsők

Ha jobban szemügyre veszed a nyárias tunikák kínálatát, szembetűnhetnek azok a darabok, melyek az optikai csalás mesterei. Az A-vonalban bővülő, ráncolt kistrikókat könnyen derékhangsúlyossá teheted egy vastag övvel, vagy átkötheted egy szalaggal úgy, hogy közben megbuggyosítod a lenge anyagot. Ezáltal még intenzívebbé válik a redőzésük, így a hosszanti vonalak kifejthetik karcsúsító hatásukat.

Alakjavító divattippek nyárra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Amennyiben meghagyod bő fazonjukat, elfedhetik a pocakodat, illetve a csípőig érő megoldások a deréktáji úszógumikat is láthatatlanná varázsolják.

Az átlós szabású, félvállas felsők lefaragnak vállszélességedből, valamint magasabbnak láttatnak. A függőleges redők mellett más csalafintaságra is bukkanhatsz: a hosszában futó fodrozások és a V-kivágású topok megnyújtják a felsőtested.

Ugyanígy a segítségedre lehet ebben egy függőleges gombsor vagy a népies hangulatot felidéző, levarrt berakás a dekoltázsnál. 

Szoknya és nadrág - a karcsúsító ruhatárad alapjai

Idén ugyanúgy, mint a hosszúnadrágok között, a háromnegyedes caprifazonok és a sortok kínálatában is megtalálod az A-vonalban bővülő megoldásokat.

A nagyon bő szoknyanadrágok esetében inkább a lenge anyagtípusok felé kacsintgass, mert azok nem tesznek hozzá a csípőméretedhez. Emellett az egyenes szárú, sötét változatok is jótékony hatással bírnak, valamint a monokróm öltözéket megvalósító overallok is, ha ráncolt részleteikkel eleget tesznek az alakjavítás szabályainak.

Ha szoknya mellett döntesz, a körszabott, csípőben húzott darabokat ajánljuk a figyelmedbe, melyek hosszát ahhoz mérten válaszd ki, hogy mennyit szeretnél jó ízléssel megmutatni a lábaidból.
A slankító egyenes szabás itt is szóba jöhet, amennyiben nem tapad rá nagyon a fenekedre és a csípődre, hanem csak követi azok vonalát.

Ezt is szeretjük