A legnőiesebb nyári tűsarkú cipők körképe

Idén érdemes feláldoznod a kényelmet a magas sarkú topánok oltárán, mert a kínálat extra szexi darabokkal kecsegtet.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem mindennap jár magas sarkú cipellőben egy nő, főleg nyáron, amikor a mozgalmas napok leginkább a szaladgálós lábbelik felé billentik a mérleget. A tervezők most mégis a tűsarkakat helyezték előtérbe, amikor megálmodták a legújabb trendek szupernőies darabjait, melyek finom eleganciájukkal a romantikus, lenge ruhácskákhoz igazodnak, de a rockosabb vonal képviselői is megtalálják a dögös szerelésekhez illeszkedő extravagáns topánokat.

A cipők és szandálok között most csak hajszálnyi az átmenet, hiszen a tavalyi gladiátorszandálokból kiindulva a legtöbb nyitott lábbeli is bokáig magasított, melyeket kusza pántok tartanak össze. A trükkös fazonoknak köszönhetően így akár nyáron is élvezheted a csinos bokacsizmák lábformáló hatását, ám akik rövid virgácsokkal rendelkeznek, válasszanak inkább mélyebben kivágott vagy testszínű darabokat.

Szexi tűsarkú cipők üde színekben

Az elmúlt évek nyarai főként a hanyag fesztiválszerelésekről szóltak, melyekben összemosódtak a férfias és nőies elemek. A határvonal azonban újra élesedni látszik, hiszen a tervezők erősen visszanyúltak a múltba, hogy ismét a köztudatba hozzák a klasszikus nő képét. Ennek következtében újra főszerepet kaptak a divatban az egybeszabott ruhák, valamint a kecses, magas sarkú cipők, melyek eleganciát csempésznek a szimpla hétköznapokba is.

Bár ez az elegancia cseppet sem modoros, elveti, és alapjában megváltoztatja azt a beidegződést, hogy csak a kirívó öltözék lehet szexis. A hangsúly most a kifinomultságra került, amire a legtöbb trendi stílus épül. A romantikát éltető divatjegyeknek köszönhetően a mindennapokra szánt tűsarkú topánok sem mellőzik az üde pasztellárnyalatokat, a vízfényű krémszíneket, valamint az elevenebb, cukormázas tónusokat és a virágmintákat.

A nyáriasabb, nyitott orrú darabok mellett a zárt körömcipők ideje sem járt le a tavaszi szezon elmúlásával, hiszen konszolidáltabb változataikat a munkahelyeden is viselheted.

A Deichmann kínálata két divatos színű cipellőt tartogat számodra: a nyitott orrú, türkizkék tűsarkújuk, valamint a szegecses, tengerészkék modelljük is 5990 forintért lehet a tiéd. A Mango elegáns, gyöngyházszínű topánjáért 11 995 forintot kell áldoznod. Az Otto internetes katalógusából most a legtöbb cipőt 20%-os kedvezménnyel rendelheted meg, ahogy a csodaszép piros körömcipőt is, melynek ára 8745 forint. A Tamaris virágos darabját sarka teszi még természetesebbé, ami által tökéletesen illeszkedik a romantikus elképzelésű öltözékekbe. Az ára 11 990 forint. A Bon Prix orgonalila, bokapántos lakkcipőjét 5799 forintért szerezheted be magadnak.

Változatos stílusú szandálok

Az idei nyár magas sarkú szandáljai végre porrá zúzzák a róluk alkotott sztereotípiákat, miszerint az efféle lábbelik csakis elegáns és nőies elképzelésben viselhetők. Bár meglehetősen csajosak, ennél jóval több oldalukat képesek megmutatni. Praktikusságuk pedig abban rejlik, hogy nem kell több tucat darabot felvásárolnod belőlük ahhoz, hogy hangulatod szerint váltogathasd a stílusodat.

A platformos, sokpántos modelleket éppúgy felveheted egy édes kis tányérszoknyával, mint egy dögös farmersorttal, ugyanakkor az elegánsabb divatirányzatokban is otthonosan lubickolnak, mint amilyen a letisztult tengerészmódi. A természetességet sugalló, barnás árnyalatú lábbeliket használhatod ki a legjobban, melyek közül a palettát gazdagító gyakori slágerszínek a bézs, a mustárbarna, a világosbarna és a bronzfényű mélybarna. Világosabb tónusaik a tengerész stílusú öltözékekkel is jól összeférnek, de ugyanúgy kedvelik a naturalisztikusabb romantikát, melyben már a sötétebb társaik is szerepet kapnak.

A Mango mustárszínű platformos szandáljára 13 995 forintért találhatsz rá az üzletekben. Szintén a Mango választékában akadhat meg a szemed a krémszínű, bokapántos modellen, mely 17 995 forintért lehet sokoldalú kedvenced. Az Otto kollekciójából is két csodás darabra tehetsz szert: a türkizkék, keresztpántos topánjuk 13 120 forintba kerül, bronzszínű változata pedig 14 580 forintért kapható. A Bon Prix kéregbarna szandált ajánl a figyelmedbe, 5999 forintért.

Extravagáns fazonok

Ha az öltözködés terén is inkább a meglepő dolgokat kedveled, melyek nem spórolnak az ötletességgel és a fantáziával, akkor tetszenek majd neked a nyári szandálok között fellelhető, különlegesebb darabok. Bár a praktikus funkcionalitás nem írható az ilyen fazonok számlájára, formabontó egyediségük felülírja az efféle elvárásokat.

A tavalyi őrülethullámot követve idén is teret kapnak a csizmát és a szandált ötvöző, magas szárú megoldások, valamint a gladiátor típus túlkapásai. Emellett a különféle anyagok látványos kavalkádjával is fokozzák a hatást a tervezők, így biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen hibrid topánban nem lehetsz észrevétlen.

A Pepe Jeans fekete csizmaszandáljával 34 995 forintért gazdagíthatod megdöbbentő repertoárodat. A Guess rockos stílusú, rácsos-szegecses topánjáért 47 990 forintot kell áldoznod. A Deichmann gladiátorfazonú modellje 5990 forintba kerül. A Bon Prix részleteiben nyitott bőrcipője 5399 forintért találhat gazdára. Az Anita Moda velúr lábszárvédővel díszített megoldását 32 320 forintért foghatod ki magadnak.

Elegáns szandálok a partiszezonra

A nyár a véget nem érő bulik időszaka, melyek néha elegánsabb öltözéket is megkívánnak. Ha igazi dívaként akarsz tündökölni, az idei partiszandálok lehetőséget nyújtanak számodra, hogy a megjelenéseddel is kiszakadj a megszokott hétköznapokból, hiszen a művészi tervezésű, csillogó darabokat ékszerként viselheted a lábadon. A fekete szandálokról alkotott elképzeléseket is újraértelmezi a divat, így akkor is az est Hamupipőkéje lehetsz, ha mellőzöd a feltűnőbb elemeket.

A hazánkban is egyre népszerűbb Luciano Barachini márka cipőkreációi hűen tükrözik az olasz eleganciát: a tengerzöld, ékköves csikóhallal megbolondított szandáljukat 27 600 forintért vásárolhatod meg.

A Deichmann fekete lakktopánja 7990 forintért dobhatja fel a partiszerelésed. A Mango üzleteiben rockosabb modellekre is lelhetsz, mint amilyen a lánccal összefűzött, sokpántos szandáljuk, 23 995 forintért.

A Bon Prix klasszikus formatervezésű darabbal lephet meg, amit csillogó kövecskék tesznek még előkelőbbé. Az ára 6499 forint. Az Otto webáruházából is trendi fazonokat rendelhetsz magadnak: a fémes elemekkel gazdagon díszített szandáljuk 14 580 forintért kapható, a fonott bőrpántos lábbelijükre pedig 11 665 forintért csaphatsz le.

Ezt is szeretjük