A legszebb tavaszi cipők

Árakkal és lelőhelyekkel

Varázslatos színvilág és bájos nőiesség jellemzi a legújabb cipőkollekciókat. Szerezd be a legcsinosabb topánokat!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A tavasz izgalmas sokszínűséget kínál a cipőimádók számára. A szeszélyes időjárásnak köszönhetően a legváltozatosabb lábbelikkel örvendeztetheted meg magad, a zárttól a nyitottig, a sportostól az extra elegánsig. Most a különc darabokon sem kell megdöbbenned, hiszen egyre több figyelmet kapnak az érdekes, extravagáns megoldások.

Az idei divat a nőies formákat, az élénk színeket, valamint a lágy pasztellárnyalatokat helyezi előtérbe.

Emellett megjelennek a bohém, kislányos virágminták és a finom csipkedíszítések is, melyek a sportosabb daraboktól sem idegenkednek.

A legtöbb trendet a múltból visszatérő körömcipők uralják, melyek egyszerűségét a változatos színviláguk ellensúlyozza, így gyakorlatilag sokféle elképzelésben megállják a helyüket.

Különlegességüket azonban leginkább annak köszönhetik, hogy a divat most meglehetősen engedékeny a magas sarkú cipellőkkel szemben, hiszen az elegáns, nőies szereléseken túl épp úgy megtűri őket a lezser, farmeros viseletekkel, a buggyos töröknadrágokkal, a rockos bőrdzsekivel, valamint az ezerarcú leggings-szel párosítva.

A vidéki romantika sem áll tőlük távol, mely arra buzdít, hogy sikkes topánodat csipkés bokazoknival tedd még bájosabbá.

A legtündéribb balerinatopánok és félcipők

Bár évekkel ezelőtt lapos talpuk és kislányos kinézetük miatt nem jósoltak hosszú életet a balerinacipőknek, töretlenül kiállták a divat hullámcsapásait, mert képesek felvenni a ritmust a legkülönfélébb irányzatokkal.

Valószínűleg azért, mert praktikus viseletnek számítanak, hiszen könnyen alkalmazkodnak az eltérő stílusokhoz. Most sem történt más velük, mint az, hogy magukra öltötték az idén befutó, romantikus divatjegyeket, vagyis csipkébe, virágokba és masnikba burkolóztak.

A Deichmann kínálatában a drámaian romantikus és a rockosan vagány balerinacipőket is megtalálod: a fekete csipkés darabjuk 3990 forintba kerül, a bokapántos, szegecses topánkájuk pedig 4990 forintért lehet a tiéd. A New Yorker élénk pink, plüss balerinacipőt ajánl a figyelmedbe 2990 forintért. A H&M rózsaszín csipkével díszített szaténcipellőjét 2490 forintért szerezheted be magadnak.

A Springfield feltűnően színes és mintás darabjait egységes áron, 6995 forintért vásárolhatod meg. A Promod szürke, virágos masnival díszített megoldása 6590 forintért kapható. A Mango üzleteiben krémszínű balerinatopánkára is bukkanhatsz, 9995 forintért. Szintén a Mango kollekciójából tehetsz szert a virágos, vászon félcipőre, melyért 7995 forintot kell áldoznod.

A legcsajosabb kreációk

A színes körömcipők mellett a nyitott orrú darabok is nagy szerepet kapnak, ugyanakkor már a tavaszi kínálatban is megjelennek a trükkösebb szandálok, melyek félig nyitottak, félig zártak.

Az extravagánsabb változatok magasított szárral rendelkeznek, melyek a csizmák és szandálok keresztezéseként jöttek létre. Az ilyen típusok legfőbb hátránya, hogy nehéz eltalálni azokat az időjárási viszonyokat, melyekben még kényelmesen meg tudnak felelni, de erre találta ki válaszul a divat azt az elképzelését, miszerint a szandálok harisnyával, féltalpas leggings-szel, valamint zoknival is viselhetők.

A különböző formájú és méretű sarkak kissé háttérbe szorították a magasított talpú cipőket, ám ennek ellenére jelentős mennyiségben tobzódnak az üzletek polcain, leginkább a tengerész stílus újjáéledésének köszönhetően. A fonott és a parafa talpak a természetesség jegyében születtek, ehhez pedig leginkább vászon felsőrészek párosulnak, világos pasztelltónusokban, mustárszínekben és földárnyalatokban. Ugyanígy a platform sem szorult ki a divatból, a lényeg tehát, hogy a fellegekben járj.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Divatos magas sarkú topánok

A Deichmann háromszög sarkú, farmerkék körömcipőjét 9990 forintért foghatod ki magadnak. Szintén a Deichmann kollekciójában találod meg a rózsaszín gladiátorszandált, amit akár csipkés zoknival is felvehetsz. Az ára ugyanúgy 9990 forint. A Mango mustársárga, platformos szandálja most nagyon trendi, mely 13 995 forintért lehet a kedvenced. A New Yorker fehér színű, nyitott orrú cipellőt kínál számodra 4290 forintért, melyet könnyedén beültethetsz a tengerész stílusba. Mindezt a Zara királykék magas sarkú modelljével is megvalósíthatod, ha 9995 forintot áldozol érte.

Visszafogott és bohém, magasított talpú darabok

A Deichmann enyhén magasított talpú, nyitott orrú, türkizkék cipője 5990 forintért találhat gazdára. A Mango matróz stílusú, pasztellkék darabja 14 995 forintért lehet a tiéd. A Vagabond bolondosan színes, magas szárú, csizmafazonú vászoncipőjében 17 990 forintért kelthetsz feltűnést.

Sportosak, vagányak, de bűbájosak

Mivel a tavaszi divat főként a nőiesség hangsúlyozásáról szól - amivel egy lágyabb, kellemesebb, romantikusabb nő képét szeretnék megalkotni a tervezők -, idén a sportos fazonok is új értelmezést kaptak. A púderes árnyalatoktól egészen a vad gyümölcsszínekig szinte mindenféle tónusban megmutatják magukat a tornacipők.

A stílusok roppant változatosak, sőt, az sem kizárt, hogy a vagányságukról híres darabok most sutba dobják keménységüket, és ehelyett gyermeki oldalukat fitogtatják majd. Ezért az egyszerű vászoncipők mellett a különlegesebb, szaténnal, csipkével és virágmintával kombinált változatok is megjelennek.

A New Yorker választékából egy magas szárú, élénk pink tornacipővel lepheted meg magad, 4290 forintért. A Promod virágbetétes, halványszürke sportcipője 6090 forintért kapható. A Springfield sem idegenkedik a virágmintáktól, melyeket izgalmasan kever a vagány fazonokkal.

A színes, virágba borult tornacipőit egységes áron, 6995 forintért kínálja számodra. A Mango tavaszköszöntő, apró virágos darabját 11 995 forintért vásárolhatod meg, és ugyanitt klasszikus teremcipőre is lelhetsz, mely 9995 forintért lehet a cipőtárad legújabb tagja.

Ezt is szeretjük