Extra szépítő rafinériák
Hollywoodból
Nem csupán a plasztikai sebészek munkájának köszönhető a sztárok hibátlan bőre. Néhány természetes tipp, ami nem drága.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Scarlett Johansson

Hollywood egyik legragyogóbb csillaga érzékeny bőrét mézzel kényezteti. Csakis biogazdaságból származó mézet használ az arcpakoláshoz.

A trükk nagyon egyszerű: kozmetikusa felmelegíti a mézet, és simító mozdulatokkal az arcára keni, majd finoman belemasszírozza a színésznő bőrébe, és húsz perc elteltével friss vízzel alaposan leöblíti arcát.

Az aranyló cseppek fertőtlenítő hatásúak, ugyanakkor mélyen hidratálják, és alaposan feltöltik vitaminnal és ásványi anyagokkal a bőrt.

Madonna

A díva az egyszerűségre és a természetes alapanyagok hatására esküszik, és azt is tudja, hogy a szépség belülről fakad. A makrobiotikus táplálkozás híve, ezért szervezetébe étellel nem kerül méreganyag.

Bőre ragyogó és sima. A makrobiotika keleti tudományon alapul. Lényege, hogy a táplálkozással is segíti a testben a jin és a jang energiák egyensúlyának fenntartását. Alapját a teljes kiőrlésű gabonafélék, a csírák és a zöldségek képezik.

Madonna a lelkét is karbantartja. Rendszeresen jógázik, hogy a stressz ne gyűrje le. Testét - amit bármelyik húszéves megirigyelhetne - pilates-szel fejleszti és edzi.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cameron Diaz

Cameron arcát Evian ásványvízben fürdeti, akár sminklemosásról van szó, akár reggeli arcfrissítésről. Így csak teljesen tiszta víz éri a bőrét. Bár ez már luxuskategória, nyáron te is kipróbálhatod. Arcpakolásodat mosd le hazánk valamelyik kiváló ásványvizével.

Teri Hatcher

A született feleségen sem látszik, hogy bőven túl van a negyedik ikszen. Arcát rendszeresen vörösszőlő-pakolással kényezteti. A benne található polifenolok sikeresen veszik fel a harcot a szabadgyökök ellen. Teri nemcsak külsőleg használja a szőlőt. Minden nap megiszik egy pohár vörösbort. Így arca mindig egészséges színű és rózsás, hiszen a vörösborban található anyagok elősegítik a vörösvérsejtek termelődését.

OLVASD EL EZT IS!

arcradir lead
  • arcápolás
  • pakolás

Egy éjszaka, mínusz 5 év

Ezt is szeretjük