Nem hajlandó a korának megfelelően öltözködni az 52 éves nő - Elképesztően stílusos szettjeit imádják a TikTokon

Odavagyunk az 52 éves Luisa Dunn stílusáért. Esze ágában sincs megfelelni másoknak, és csakis olyan darabokat visel, amikben jól érzi magát.

Az 52 éves nő stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Luisa Dunn nem hagyja, hogy a kora és az ezzel kapcsolatos társadalmi elvárások bármennyire is meghatározzák őt vagy azt, hogyan öltözködik.

Az 52 éves, fotósként és modellként dolgozó nő ősz hajával, elegáns megjelenésével és ultrasikkes szettjeivel nyűgözi le az embereket az Instagramon és a TikTokon.

Elképesztően stílusos az 52 éves nő

Luisa nem hajlandó „a korának megfelelően” öltözködni, és másokat is arra biztat, hogy egyszerűen felejtsék el, hány évesek, és csak érezzék jól magukat a bőrükben: olyan ruhákat viseljenek, amik igazán boldoggá, magabiztossá teszik őket. A positive aging nagyköveteként az ageizmus ellen harcol, és úgy gondolja, a nők minden korban ugyanolyan értékesek még akkor is, ha a társadalom sajnos nem mindig ezt üzeni.

@thesilverlining_1970 #agepositive #silvermodel #greyhair #50pluswomen #agevisibility #fashionoverfifty #proagewoman ♬ original sound - Laura Micetich - Elite Trainer

Nem fél kitűnni a tömegből, sőt kifejezetten élvezi, ha csinos összeállításai miatt rá szegeződnek a tekintetek. Előszeretettel visel testhezálló darabokat, színes, mintás vagy fényes anyagú midiszoknyákat, nőies egészruhákat, de persze a farmeros szetteket sem hagyja ki.

@thesilverlining_1970 Fashion Over 50 - if you love it, wear it. Boots and dress are older seasons pieces 💗 #silverhair #silverhairfashion #proagewoman #fashionover50 #fiftyplus #fashioninspo #fashionoverfifty #dopaminedressing ♬ original sound - Luisa

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Sokáig festette a haját, de néhány éve leállt a színezéssel, és ezüstös tincsekkel hódít: bebizonyítja, hogy az ősz haj is lehet gyönyörű, és szó sincs arról, hogy takargatni kellene, vagy öreges lenne. 

@thesilverlining_1970 Is wearing what makes you feel good. With Vanessa Mathison #proagewoman #fashionoverfifty #fiftyplus #greyhair #fashionover50 #agepositive #silversisters #50pluswomen ♬ Come & Get It - Selena Gomez

Luisa hangsúlyozza: nem túl idős semmihez, és azt is, hogy - az ő szavaival élve - a nőknek nincs lejárati idejük. 

@thesilverlining_1970 Midlife Mindset - wearing one of my favourite dresses by @lirikamatoshi #proagewoman #maturemodel #overfiftyfashion #agepositive #unapologeticallyme #fiftyplusstyle #colourfulfashioninspo ♬ original sound - Toni Fifi

Instagramján és TikTokján rendszeresen megosztja csinos összeállításait, a kommentelők pedig nem győzik dicsérni. Simán bevállalja a feltűnőbb darabokat, és egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy mit szólnak hozzá mások. Csak úgy sugárzik belőle a nőiesség és a magabiztosság. Az biztos, hogy érdemes ihletet meríteni a stílusából.

@thesilverlining_1970 If you like it, wear it. Confidence comes from feeling good in whatever you want to wear. At any age. #maturemodel #overfiftyfashion #fiftyplusstyle #proagewoman #agepositive #naturalhair #proageing #overfiftymodel ♬ original sound - KristyLee

50 éves anyja öltözködéséről posztolt, megőrülnek érte a TikTokon

A 17 éves Ella Potter néhány hónapja töltött fel először édesanyjáról videót a TikTokjára. Akkor még fogalma sem volt, mekkora sikert arat ezzel a húzásával. Az ötvenéves Larissa Mills nagyon sikkes volt a felvételen, a kommentelők pedig teljesen odavoltak érte. A lány több mint négyezer üzenetet kapott, melyben anyukáját dicsérték, és azt kérték, ossza meg még több szettjét.

50 éves anyja öltözködéséről posztolt a lány, megőrül érte a TikTok - Ezért imádják annyira Larissa szettjeit

Az ötvenéves Larissa Mills igazi sztár lett a TikTokon lányának köszönhetően. Sikkes szettjeiért mindenki rajong.

Elolvasom

Képek: Instagram/thesilverlining_1970.

Ezt is szeretjük