Nem hajlandó a korának megfelelően öltözködni az 52 éves nő - Elképesztően stílusos szettjeit imádják a TikTokon

Odavagyunk az 52 éves Luisa Dunn stílusáért. Esze ágában sincs megfelelni másoknak, és csakis olyan darabokat visel, amikben jól érzi magát.

luisa dunn cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Luisa Dunn nem hagyja, hogy a kora és az ezzel kapcsolatos társadalmi elvárások bármennyire is meghatározzák őt vagy azt, hogyan öltözködik.

Az 52 éves, fotósként és modellként dolgozó nő ősz hajával, elegáns megjelenésével és ultrasikkes szettjeivel nyűgözi le az embereket az Instagramon és a TikTokon.

Elképesztően stílusos az 52 éves nő

Luisa nem hajlandó „a korának megfelelően” öltözködni, és másokat is arra biztat, hogy egyszerűen felejtsék el, hány évesek, és csak érezzék jól magukat a bőrükben: olyan ruhákat viseljenek, amik igazán boldoggá, magabiztossá teszik őket. A positive aging nagyköveteként az ageizmus ellen harcol, és úgy gondolja, a nők minden korban ugyanolyan értékesek még akkor is, ha a társadalom sajnos nem mindig ezt üzeni.

@thesilverlining_1970 #agepositive #silvermodel #greyhair #50pluswomen #agevisibility #fashionoverfifty #proagewoman ♬ original sound - Laura Micetich - Elite Trainer

Nem fél kitűnni a tömegből, sőt kifejezetten élvezi, ha csinos összeállításai miatt rá szegeződnek a tekintetek. Előszeretettel visel testhezálló darabokat, színes, mintás vagy fényes anyagú midiszoknyákat, nőies egészruhákat, de persze a farmeros szetteket sem hagyja ki.

@thesilverlining_1970 Fashion Over 50 - if you love it, wear it. Boots and dress are older seasons pieces 💗 #silverhair #silverhairfashion #proagewoman #fashionover50 #fiftyplus #fashioninspo #fashionoverfifty #dopaminedressing ♬ original sound - Luisa

A cikk az ajánló után folytatódik

Sokáig festette a haját, de néhány éve leállt a színezéssel, és ezüstös tincsekkel hódít: bebizonyítja, hogy az ősz haj is lehet gyönyörű, és szó sincs arról, hogy takargatni kellene, vagy öreges lenne. 

@thesilverlining_1970 Is wearing what makes you feel good. With Vanessa Mathison #proagewoman #fashionoverfifty #fiftyplus #greyhair #fashionover50 #agepositive #silversisters #50pluswomen ♬ Come & Get It - Selena Gomez

Luisa hangsúlyozza: nem túl idős semmihez, és azt is, hogy - az ő szavaival élve - a nőknek nincs lejárati idejük. 

@thesilverlining_1970 Midlife Mindset - wearing one of my favourite dresses by @lirikamatoshi #proagewoman #maturemodel #overfiftyfashion #agepositive #unapologeticallyme #fiftyplusstyle #colourfulfashioninspo ♬ original sound - Toni Fifi

Instagramján és TikTokján rendszeresen megosztja csinos összeállításait, a kommentelők pedig nem győzik dicsérni. Simán bevállalja a feltűnőbb darabokat, és egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy mit szólnak hozzá mások. Csak úgy sugárzik belőle a nőiesség és a magabiztosság. Az biztos, hogy érdemes ihletet meríteni a stílusából.

@thesilverlining_1970 If you like it, wear it. Confidence comes from feeling good in whatever you want to wear. At any age. #maturemodel #overfiftyfashion #fiftyplusstyle #proagewoman #agepositive #naturalhair #proageing #overfiftymodel ♬ original sound - KristyLee

50 éves anyja öltözködéséről posztolt, megőrülnek érte a TikTokon

A 17 éves Ella Potter néhány hónapja töltött fel először édesanyjáról videót a TikTokjára. Akkor még fogalma sem volt, mekkora sikert arat ezzel a húzásával. Az ötvenéves Larissa Mills nagyon sikkes volt a felvételen, a kommentelők pedig teljesen odavoltak érte. A lány több mint négyezer üzenetet kapott, melyben anyukáját dicsérték, és azt kérték, ossza meg még több szettjét.

Képek: Instagram/thesilverlining_1970.

Ezt is szeretjük