Szexi tavaszi pulóverek maximum 7 ezer forintért
A pulóver egyáltalán nem unalmas, sőt, nagyon is szexi viselet lehet. Gyönyörű darabokat találhatsz az üzletekben megfizethető áron.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy jól eltalált pulóver hasonlóan szexi lehet, mint a klasszikus miniszoknya-magassarkú összeállítás, de sohasem túl direkt, netán kihívó. Felkutattuk neked a legütősebb és legolcsóbb modelleket!


Az alábbi darabok nem láttatják, csak sejtetik tested körvonalait, így különösen izgalmassá, mi több, titokzatossá tesznek. Néhány apró, ám kellőképpen átgondolt megoldás pedig tovább fokozza a hatást.

Bershka – üde és fiatalos

A sportos és a nőies stílust ötvözi a normál hosszúságú és szélességű, kapucnis-zsebes, kengurujellegű pulóver, amelyre a méretes, enyhén lekerekített, V-alakú kivágás teszi fel a koronát. A méltányosnak mondható 5990 forintos ár fejében boldog tulajdonosa lehetsz. A színválasztékot a fekete, a fehér és a világosbarna alkotja.

Ha csak egy szerényebb összeg áll rendelkezésedre, a 2990 forintra leárazott, standard fazonú, ám mélyen dekoltált pulóvert ajánljuk. Az anyaga abszolút minőségi, és gyakorlatilag minden színben kapható. Egy jól szabott farmerrel vagy szűk szoknyával viselve, netán egy-két dögös kiegészítővel feldobva sokat kihozhatsz belőle.

H & M – hétköznapra és alkalomra

Az üzletlánc választékában hétköznapra és alkalomra való pulcsit egyaránt találsz a szexi kategóriában. A tipikusan tavaszi, rövid ujjú, színével a tengert idéző darabban igazán nőnek érezheted magad, anélkül, hogy felesleges feltűnést keltenél az utcán vagy a munkahelyeden.

Rövid ujjúak

Bőnek semmiképpen sem nevezhető, de nem is kifejezetten testhezálló, a derekat – és persze a hasat – pedig éppen elfedi. Kivágása elég mély, de még kompatibilis a közízléssel, körülötte rafinált mintázat teszi hangsúlyossá a dekoltázsodat. A gombolásnak köszönhetően akár kardigánként is hordhatod, de önmagában jobban mutat. Ára 6990 forint.

Ugyanennyibe kerül egyszerre visszafogott és nőies társa, amely kisebb alkalmakon is megállja a helyét. Sápadt zöld színe tetszetős, de nem különösebben figyelemfelkeltő, a fazonja és a díszítése viszont annál hatásosabb. Derékban kissé húzott – amire a hozzájáró öv is rásegít –, ujja háromnegyedes, kivágása viszonylag nagy, mintázata fantáziadús, helyenként némi romantikus beütéssel. A kardigán és a pulóver szerepét egyaránt betöltheti, mivel azonban enyhén átlátszik, utóbbi esetben vegyél alá egy topot.

Esprit – eredeti megoldások

Bár itt a szexi pulcsik ára egy százassal meghaladja a 7000 forintos lélektani határt, minőségükre és eredetiségükre való tekintettel nem volt szívünk kihagyni őket az összeállításból.
A viszonylag hosszú és bő modell határozottan slankít, főleg fekete színben, de van fehér és szürke is. Kivágása nem nevezhető kifejezetten mélynek, de a szalag- és csipkedíszítés indirekt módon a dekoltázsodra irányítja a férfinép figyelmét.

Az Esprit kínálatából

Hasonló stílusú, ám rövidebb és szűkebb, fehér vagy lila színű társa viszont jókora kivágással büszkélkedhet – ha sok lenne a jóból, ezt a belebújtatott szalaggal valamennyire összehúzhatod. E fantáziadús megoldáson kívül némi gombdíszítés hivatott megtörni az összkép monotonitását.A végére hagytuk a legjobbat. Ebben a mell alatt húzott modellben egyszerre leszel kislányos és vampos, így elsősorban bevetésre ajánljuk. Felül függőleges minta, a húzástól lefelé pedig néhány apró gomb dobja fel, a színe lila vagy fekete. Bár nem látszik át, a kivágása enyhén szólva figyelemfelkeltő, ezért lehetőleg vegyél alá egy topot.
Ezt is szeretjük