Szexi tavaszi pulóverek maximum 7 ezer forintért

A pulóver egyáltalán nem unalmas, sőt, nagyon is szexi viselet lehet. Gyönyörű darabokat találhatsz az üzletekben megfizethető áron.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Egy jól eltalált pulóver hasonlóan szexi lehet, mint a klasszikus miniszoknya-magassarkú összeállítás, de sohasem túl direkt, netán kihívó. Felkutattuk neked a legütősebb és legolcsóbb modelleket!


Az alábbi darabok nem láttatják, csak sejtetik tested körvonalait, így különösen izgalmassá, mi több, titokzatossá tesznek. Néhány apró, ám kellőképpen átgondolt megoldás pedig tovább fokozza a hatást.

Bershka – üde és fiatalos

A sportos és a nőies stílust ötvözi a normál hosszúságú és szélességű, kapucnis-zsebes, kengurujellegű pulóver, amelyre a méretes, enyhén lekerekített, V-alakú kivágás teszi fel a koronát. A méltányosnak mondható 5990 forintos ár fejében boldog tulajdonosa lehetsz. A színválasztékot a fekete, a fehér és a világosbarna alkotja.

Ha csak egy szerényebb összeg áll rendelkezésedre, a 2990 forintra leárazott, standard fazonú, ám mélyen dekoltált pulóvert ajánljuk. Az anyaga abszolút minőségi, és gyakorlatilag minden színben kapható. Egy jól szabott farmerrel vagy szűk szoknyával viselve, netán egy-két dögös kiegészítővel feldobva sokat kihozhatsz belőle.

H & M – hétköznapra és alkalomra

Az üzletlánc választékában hétköznapra és alkalomra való pulcsit egyaránt találsz a szexi kategóriában. A tipikusan tavaszi, rövid ujjú, színével a tengert idéző darabban igazán nőnek érezheted magad, anélkül, hogy felesleges feltűnést keltenél az utcán vagy a munkahelyeden.

Rövid ujjúak

Bőnek semmiképpen sem nevezhető, de nem is kifejezetten testhezálló, a derekat – és persze a hasat – pedig éppen elfedi. Kivágása elég mély, de még kompatibilis a közízléssel, körülötte rafinált mintázat teszi hangsúlyossá a dekoltázsodat. A gombolásnak köszönhetően akár kardigánként is hordhatod, de önmagában jobban mutat. Ára 6990 forint.

Ugyanennyibe kerül egyszerre visszafogott és nőies társa, amely kisebb alkalmakon is megállja a helyét. Sápadt zöld színe tetszetős, de nem különösebben figyelemfelkeltő, a fazonja és a díszítése viszont annál hatásosabb. Derékban kissé húzott – amire a hozzájáró öv is rásegít –, ujja háromnegyedes, kivágása viszonylag nagy, mintázata fantáziadús, helyenként némi romantikus beütéssel. A kardigán és a pulóver szerepét egyaránt betöltheti, mivel azonban enyhén átlátszik, utóbbi esetben vegyél alá egy topot.

Esprit – eredeti megoldások

Bár itt a szexi pulcsik ára egy százassal meghaladja a 7000 forintos lélektani határt, minőségükre és eredetiségükre való tekintettel nem volt szívünk kihagyni őket az összeállításból.
A viszonylag hosszú és bő modell határozottan slankít, főleg fekete színben, de van fehér és szürke is. Kivágása nem nevezhető kifejezetten mélynek, de a szalag- és csipkedíszítés indirekt módon a dekoltázsodra irányítja a férfinép figyelmét.

Az Esprit kínálatából

Hasonló stílusú, ám rövidebb és szűkebb, fehér vagy lila színű társa viszont jókora kivágással büszkélkedhet – ha sok lenne a jóból, ezt a belebújtatott szalaggal valamennyire összehúzhatod. E fantáziadús megoldáson kívül némi gombdíszítés hivatott megtörni az összkép monotonitását.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

PromócióA végére hagytuk a legjobbat. Ebben a mell alatt húzott modellben egyszerre leszel kislányos és vampos, így elsősorban bevetésre ajánljuk. Felül függőleges minta, a húzástól lefelé pedig néhány apró gomb dobja fel, a színe lila vagy fekete. Bár nem látszik át, a kivágása enyhén szólva figyelemfelkeltő, ezért lehetőleg vegyél alá egy topot.
Ezt is szeretjük