Nagy szandálkörkép

A szandál szexi viselet, szabadon hagyja a lábfejet, vonzza a férfitekintetet. Lehet kényelmes, lehet elegáns, a lényeg, hogy jól érezd magad benne.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Furcsa év az idei a lábbelik szempontjából. Egyaránt divatos a magas és lapos sarkú, az elegáns és az úgynevezett futkározós szandál, ezért könnyen megtalálhatod az ízlésedhez illőt.

 


A legfontosabb az, hogy jól válaszd ki, melyik lábbeliben menj strandra, és melyikben sétálj este a városban.

Egyszerű, de nagyszerű

Az idei évben még mindig divatban vannak a saruszerű szandálok, amelyek bőr- vagy textilpántokból állnak. Ezek azért jók, mert illenek a hippis lenge ruhákhoz, illetve a len anyagból készült ruhákhoz is. Mindezek mellett nagy előnyük, hogy kényelmesek, és jól is szellőznek.

A csillogás

Tavaly óta még mindig divatban vannak a csillogó szandik. Legyen az ezüst vagy bronz, netán arany, egy a lényeg, hogy szépen visszaverje a nap sugarait, és felhívja a figyelmet rád! Arra kell nagyon vigyázni, hogy passzoljon a táskádhoz, tehát ha ezüst szandált veszel fel, ne arany táskával párosítsd.

Az ékszerek

Újra divatban vannak a lelógó ékszerek, a strasszok, a láncok, szinte minden, ami karkötőre, fülbevalóra vagy gyűrűre emlékeztet. Nagyon elegáns, akár estélyihez is, de ha csak egyszerűen randira mész, akkor is tökéletes választás. Elképesztően jól mutat a hozzá illő bizsukkal.

A telitalp

Az idei nyár talán legnagyobb slágere. Szinte minden stílusban megtalálható, van fonott talpú, fatalpú és műanyag talpú. Szinte mindegy, hová készülsz, a telitalppal mindenképpen divatos leszel. A fazon a ’60-as években terjedt el, de szinte minden évtizedben, akár többször is, előkerül. Ilyen fazonban van sportos és elegáns is, szinte bármilyen alkalomra megtalálhatod a neked megfelelőt.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A színek

A színek között ott vannak a már említett metálosok, az erős tiszta színek, mint például a sárga, de az erősebb pasztellek is megtalálhatók a palettán. És természetesen a klasszikus fekete és fehér is feltűnik. Figyelj, hogy a szandálod passzoljon a táskáddal, illetve annak színével.

Sportos

Az idei tavasz és nyár bővelkedik a sportos kinézetű szandálokban is. Megtalálható az egyszerű műanyagból vagy gumiból öntött szandál, amiben akár a tengerbe is bemerészkedhetsz. Kánikulában azonban inkább természetes anyagból készült lábravalót viselj.

Magas sarkú

Az eleganciát tükröző magas sarkú szandálokból is többféle közül választhatsz. Van csillogó, matt, fekete, fehér. A végletek között is nézelődhetsz. A szandálok közt is divatos a platform, de a fatalpú-fasarkú is trendi. Csak akkor viseld őket, ha biztosan jársz bennük, nincs kiábrándítóbb egy-egy tűsarkakon botladozó nőnél.

Ha kiválasztottad a tökéletes szandált, akkor már csak arra kell figyelned, hogy a lábad is a legjobb formában legyen.

Ezt is szeretjük