Nagy szandálkörkép
A szandál szexi viselet, szabadon hagyja a lábfejet, vonzza a férfitekintetet. Lehet kényelmes, lehet elegáns, a lényeg, hogy jól érezd magad benne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Furcsa év az idei a lábbelik szempontjából. Egyaránt divatos a magas és lapos sarkú, az elegáns és az úgynevezett futkározós szandál, ezért könnyen megtalálhatod az ízlésedhez illőt.

 


A legfontosabb az, hogy jól válaszd ki, melyik lábbeliben menj strandra, és melyikben sétálj este a városban.

Egyszerű, de nagyszerű

Az idei évben még mindig divatban vannak a saruszerű szandálok, amelyek bőr- vagy textilpántokból állnak. Ezek azért jók, mert illenek a hippis lenge ruhákhoz, illetve a len anyagból készült ruhákhoz is. Mindezek mellett nagy előnyük, hogy kényelmesek, és jól is szellőznek.

A csillogás

Tavaly óta még mindig divatban vannak a csillogó szandik. Legyen az ezüst vagy bronz, netán arany, egy a lényeg, hogy szépen visszaverje a nap sugarait, és felhívja a figyelmet rád! Arra kell nagyon vigyázni, hogy passzoljon a táskádhoz, tehát ha ezüst szandált veszel fel, ne arany táskával párosítsd.

Az ékszerek

Újra divatban vannak a lelógó ékszerek, a strasszok, a láncok, szinte minden, ami karkötőre, fülbevalóra vagy gyűrűre emlékeztet. Nagyon elegáns, akár estélyihez is, de ha csak egyszerűen randira mész, akkor is tökéletes választás. Elképesztően jól mutat a hozzá illő bizsukkal.

A telitalp

Az idei nyár talán legnagyobb slágere. Szinte minden stílusban megtalálható, van fonott talpú, fatalpú és műanyag talpú. Szinte mindegy, hová készülsz, a telitalppal mindenképpen divatos leszel. A fazon a ’60-as években terjedt el, de szinte minden évtizedben, akár többször is, előkerül. Ilyen fazonban van sportos és elegáns is, szinte bármilyen alkalomra megtalálhatod a neked megfelelőt.

A színek

A színek között ott vannak a már említett metálosok, az erős tiszta színek, mint például a sárga, de az erősebb pasztellek is megtalálhatók a palettán. És természetesen a klasszikus fekete és fehér is feltűnik. Figyelj, hogy a szandálod passzoljon a táskáddal, illetve annak színével.

Sportos

Az idei tavasz és nyár bővelkedik a sportos kinézetű szandálokban is. Megtalálható az egyszerű műanyagból vagy gumiból öntött szandál, amiben akár a tengerbe is bemerészkedhetsz. Kánikulában azonban inkább természetes anyagból készült lábravalót viselj.

Magas sarkú

Az eleganciát tükröző magas sarkú szandálokból is többféle közül választhatsz. Van csillogó, matt, fekete, fehér. A végletek között is nézelődhetsz. A szandálok közt is divatos a platform, de a fatalpú-fasarkú is trendi. Csak akkor viseld őket, ha biztosan jársz bennük, nincs kiábrándítóbb egy-egy tűsarkakon botladozó nőnél.

Ha kiválasztottad a tökéletes szandált, akkor már csak arra kell figyelned, hogy a lábad is a legjobb formában legyen.

Ezt is szeretjük