Mindent elnyelő, trendi táskák körképe

9000 forint alatt

Még tart a maxitáska-őrület, hiszen a nyári szezonban ezek a legpraktikusabb darabok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Egy nőnek mindig szüksége lehet egy zsúfolásig pakolható, sokoldalú táskára, különösképpen nyáron, amikor az élet nagyobb lendületet vesz, és spontán programok is kialakulhatnak a mindennapjaidban.

Ahhoz, hogy felkészült lehess, és már csak a fogkefédet kelljen bedobni, ha nem otthon töltöd az éjszakát, olyan táskát válassz, mely nem csak diszkréten elnyeli magában a piperecuccaidat, az ásványvizes palackot vagy a strandtörölköződet, hanem az efféle tulajdonsága mellett még rendkívül stílusos is, ezért akár a munkahelyedre is magaddal cipelheted.

Az idei kínálat gyöngyszemei mindezeknek nem szabnak akadályt, hiszen a tervezőknek olyan megoldásokon járt az esze, melyek könnyedén beilleszthetőek a szezon uralkodó ruhatrendjeibe, ám arra is alkalmasak, hogy rugalmasan kezeljék a különféle irányvonalak közötti határokat.

A romantika jegyében

Eddig csak a ruhák kapcsán esett szó a vidéki és a népies hangulatú romantikáról, pedig a kiegészítőket is jócskán megfertőzte ez a stílus. Csipkék és fodrok helyett a táskák esetében leginkább a letisztult formavilágú, natúr árnyalatú, természetességet hirdető modellekkel találkozhatsz, illetve a világ sokféle népi motívumait felvonultató, virágos és hímzett, valamint gazdag színösszetételű etno változatokkal, melyek remekül illenek a fehér, csipkézett vászonruhácskákhoz.

Natúr vidéki romantika

A Deichmann gazdag választékában nyers homokszínű műbőr táskára bukkanhatsz, 3990 forintért. A Mango púderes árnyalatú, tarisznya formavilágú darabja 7995 forintért lehet a tiéd. A New Yorker hasonló fazont kínál számodra 4690 forintért.

Népies, etno stílusú batyuk

A Springfield hímzett vászonmegoldása akár strandtáskának is megteszi, de a lezserebb, fesztiválhangulatú romantikus elképzelésekbe is beültethető. Az ára 8995 forint. A Bon Prix elegánsabb, ezüstfülű kézitáskáját 3999 forintért rendelheted meg magadnak. Hasonlót tartogat számodra a Deichmann nyári kollekciója, csak színesebb kivitelezésben. Ezt a darabot 2990 forintért tudod megvásárolni. Szintén a Deichmann üzleteiben kell keresned a csajosabb, virágmintás modellt, melyre 3990 forintért tehetsz szert.

Letisztultan trendi

Ez az irányvonal a legjobban képes alkalmazkodni a ruhatáradhoz. Egyszerűsége miatt ugyanis szinte bármilyen stíluselképzeléssel együtt tud élni.
Így, ha olyan típus vagy, aki az utolsó pillanatban dönti el, hogy mit vegyen fel, egy ilyen táska nem fog számodra csalódást okozni, hiszen nem kell folyton átpakolnod egy másikba, valahányszor megváltozik a hangulatod vagy a programod.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A vászon és bőr kézitáskák egy elegánsabb szettel is viselhetőek, de ugyanúgy a délutáni edzésre is magaddal viheted őket, mert könnyen átlényegülnek sportossá. Egy hétvégi kiruccanáshoz akár még poggyászként is megteszik.

A New Yorker sportosan elegáns, fekete-fehér vászontáskáját 5990 forintért kaparinthatod meg. Szintén a New Yorker üzleteiben szemelheted ki magadnak a fekete műbőr táskát, melyért 6490 forintot kell ontanod. A Promod pasztellkék batyuját 7180 forint ellenében, akár romantikus öltözékkel is pászíthatod. A Springfield sportos vászontatyóját 8995 forintért szerezheted be magadnak.

Tengerész hangulatban

A Mango vízfényű, sötétkék darabja 6995 forintért kapható. A New Yorker két praktikus megoldást ajánl a figyelmedbe: az utazótáska formájú, csíkos kézitáska 2990 forintért találhat gazdára, a kisebb, türkizkék változatukat pedig 6490 forintért használhatod ki a nyár folyamán.

Strandtáskák, nem csak vízpartra

Idén éppúgy megtalálod a palettán a színes, fonott óriástáskákat, mint a sportos, vászon maxi darabokat. Az előbbieket akár a legromantikusabb ruhácskáiddal is viselheted - természetesen nem csak a strand területén -, míg az utóbbiakkal edzésre is elmehetsz, vagy akár egy komplett teniszfelszerelést is elrejthetsz a belsejükben.

A Björn Borg vidám vászonmodellje 7980 forintba kerül. A Zara retró hangulatot idéző fonott csodája még bevásárlószatyornak is megteszi. Az ára 6995 forint. A New Yorker szafari stílusú, zebracsíkos strandbatyuja 4290 forintért lehet a kedvenced.

Ezt is szeretjük