Ultranőies egyberuhák körképe

Árakkal és lelőhelyekkel

A nőies stílus szinte megköveteli, hogy ruhát viselj. Nézd meg, milyen finom darabokkal kecsegtet a kínálat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a nőies stílus első ránézésre modorosnak tűnhet, ott hordozza magában a kiskapuk lehetőségét, hogy az eleganciát sugárzó megjelenésed ellenére is szexis lehess. Lehengerlően magabiztos, finoman kecses küllemedhez csupán egyetlen aranyszabályt kell betartanod: kerüld a közönséges fazonokat és a giccshatást keltő részleteket.

A választott ruhád legyen nemesen egyszerű, melynél leginkább a lágy anyagok, valamint a nőiességedet hangsúlyozó szabásvonalak domináljanak. Az idei divat az ’50-es, ’60-as évek lélegzetelállító dívaruháinak fortélyos sziluettjeit vette alapul, amit ügyesen lefordított a hétköznapi elegancia nyelvére.

Kifinomult nőiesség, visszafogott stílusban tálalva

A legrafináltabb ruhafazonok diszkréten simulnak rá a női idomokra, ám mégsem állig begombolt, keménygalléros konzervatívságról tanúskodnak. Egyszerűen csak ismerik a titkot, mivel lehet úgy megbabonázni a férfiakat, hogy közben az összkép cseppet sem felkínálkozó, hanem megszabja a határokat. Ettől a pasik úgy érzik, hogy az ilyen nőért térden kell csúszni.

A derékhangsúlyos, tányérszoknyás ruhák mellett a test vonalát követő, szűkebb darabokat se hagyd figyelmen kívül, illetve a lágy esésű, A-vonalú megoldásokat és a karcsúsított zsákszabásokat se. Az utcai öltözéked lehet valamivel lengébb, ám az irodai viseletednél azt is vedd figyelembe, hogy a nyári meleg ellenére sem illik sokat megmutatnod magadból. Ez nem azt jelenti, hogy zubbonyt kell húznod, hiszen az alakkiemelő fazonok között is megtalálod azokat a típusokat, melyekben nem kell feszengened, ha le kell hajolnod egy leejtett tollért.

A Mango egyszerű, derékpántos, rózsaszín ruhácskát kínál számodra, 9995 forintért. Szintén a Mango kollekciójában bukkanhatsz rá a tengerészkék, karcsú vonalvezetésű darabra, mely 17 995 forintért lehet a tiéd. A Bon Prix webáruháza is tartogat számodra néhány ultranőies modellt: a spagettipántos, felül szűk, alul lágy redőkben ringatózó ruhájuk most akciósan, 5799 helyett 3999 forintért kapható, míg a matróz stílusú, szűkebb változatuk akció nélkül is 3999 forintba kerül.

Akár az irodába is!

Az Otto internetes katalógusából két visszafogottan csábos tüneménnyel gazdagodhatsz: a piros, A-vonalú szoknyarészben bővülő megoldásukat 6120 forintért rendelheted meg, az ujjatlan ingruhájuk pedig 16 330 forintért landolhat a virtuális kosaradban. A Mango finom anyagú, olajzöld ingfazonjára 14 995 forintért csaphatsz le.

Szintén a Mango változatos kollekcióját dicséri a tengerészcsíkos, rafinált szabású ruhácska, melyért 12 995 forintot kell áldoznod. A Bon Prix választéka sem határolódik el a bájos üzletasszonymóditól: a ráncolt, átlapolt darabjukra 4799 forintért tehetsz szert, a mell alatt övvel díszített, karcsúsított, fekete modelljük pedig 5999 forintért lehet a kedvenc munkahelyi viseleted.

Szexi strandruhák vízparti díváknak

Ha nyaraláskor sem vagy az a vagány, forrónadrágos típus, szemelj ki magadnak egy könnyed anyagú, kényelmes strandruhát, melyben a vízparton is a belőled áradó eleganciát tükrözheted. Így bárhol is töltsd a szabadságod, úgy érezheted magad, mintha egy luxusjachton feszítenél a Riviérán.

Az Otto afrikai stílusú maxiruháját 11 665 forintért kaparinthatod meg magadnak. Szintén az Otto kollekciójában böngészve akadhatsz rá a nyakba köthető strandruhára, mely kétdarabos kiszerelésben kapható 7915 forintért. A Bon Prix online kínálatából két igazán szexi fazont ajánlunk a figyelmedbe: a selyemhatású, mintás darabjukat 5399 forintért vásárolhatod meg, a csavart felsőrészű változatuk pedig 3999 forintba kerül.

Stílusos partiruhák

Úgy is lehetsz feltűnő, ha közben megőrzöd finom stílusodat. Egy biztos, az ilyen ruhákat egy elegáns, vízparti étterembe ugyanúgy felveheted, mint egy kötetlen táncos mulatságra, ahol úgy festhetsz bájos koktélruhádban, mint egy kiköpött filmsztár.

A Mango lenge, T-szabású miniruhája rendkívül sokoldalú, hiszen ugyanúgy megállja a helyét egy diszkóban, mint egy elegánsabb összejövetelen, persze fennköltebb kiegészítőkkel dúsítva. Az ára 9995 forint. A New Yorker nyárias, fekete koktélszerelése 4290 forintért lehet a tiéd. Az Otto két pazar megoldással bővítheti a repertoárodat: a fényes, szatén minijük 17 495 forintért állhat a rendelkezésedre, a diszkrét kövekkel díszített modelljükért pedig 13 415 forintot kell fizetned. A Bon Prix empire-szabású, strasszokkal megbolondított ruhája 9999 forintért gazdagíthatja a vonzerődet.

Ezt is szeretjük