A legnőiesebb, romantikus nyári ruhák

Árakkal és lelőhelyekkel

Lehet merész vagy visszafogott fazonú, a ruha mindenképp garantálja szexis megjelenésedet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A szezon egybeszabott ruhái többféle szempontból is praktikusak számodra, hiszen a változékony időjárás ellenére is maximálisan kihasználhatod ezeket a darabokat, ráadásul sokoldalúságuk a különféle stílusok között is elmossa az éles határvonalat.

Hűvösebb napokon a kislányosan bájos fazonokat megbolondíthatod egy rövid fazonú kardigánnal, de akár pimasz vagányságot is csempészhetsz a csipkék, a fodrok és a virágminták édeskés miliőjébe egy koptatott farmerdzsekivel, illetve egy férfiszabású blézerrel. Ha nyaraláskor sikerül elkapnod a kánikulát, a lengébb, dögösebb strandruhák sem hiányozhatnak a repertoárodból, melyek kiválóan vegyítik egymással a szexisen kihívó és a romantikus elemeket.

Vidéki romantika

Erről a stílusról már sok szó esett, hiszen tavasz óta uralma alatt tartja a trendeket, ami cseppet sem véletlen. Ez az irányvonal ugyanis egyetlen ruhában képes összefoglalni az idei divat eszményképét, melynek megálmodásában minden szűkítő varrás, lágyan leomló redő és díszítőelem a nőt hivatott dicsérni.

Bár alapvetően a romantikára helyezi a hangsúlyt, rugalmasan kezeli a különféle stílusjegyeket, így a kifinomult nőiességtől és a csibészes vagányságtól sem határolódik el. Legkedveltebb fazonjai a derékhangsúlyos, tányérszoknyás megoldások, illetve az empire-szabású, A-vonalú mini- és maxiruhák, melyeket színes virágmintákkal, népies motívumokkal, hímzésekkel és fodrokkal varázsol még érzékibbé és izgalmasabbá.

Virágos ruhácskák gyermeklelkűeknek

A Promod 10 200 forintért kínál számodra derékban szűkre szabott, éterien könnyed, virágos kisruhát. A Mango nyári kollekciója leginkább a romantikus vonalat erősíti, hiszen csak úgy roskadozik a tündéri, retró szabásvonalú daraboktól: a pasztelles, mustáros krémszínű modelljük 9995 forintért lehet a tiéd, a népies hangulatú, fodros minijükért pedig 14 995 forintot kell áldoznod.

A Calzedonia nyakpántos, alakkiemelő pamutruhája 8490 forintért lehet a kedvenced, míg a Bon Prix webáruházából 5999 forintért rendelhetsz magadnak hasonlót, vászon anyagból. Az Otto online katalógusából vidéki stílusú maxiruhával gazdagíthatod a nyaralós ruhatárad, 14 580 forintért.

Népies hangulat, többféle elképzelésben

A Promod a romantikusabb country stílust ragadta meg a fodros aljú csőruhájával, mely 10 590 forintba kerül. A Mango népies darabja a régi kékfestő anyagokat idézi. Az ára 12 995 forint. A Calzedonia empire-szabású modellje a gazdagon megmunkált vert csipkét hozza vissza a divatba, 10 990 forintért. A Bon Prix weboldalán egzotikus, latinos beütésű, fodros vállú ruhácskára bukkanhatsz, 5999 forintért.

Az Otto hófehér, csipkés változata az autentikus, népies neglizsét utánozza, melyben igazán szexis lehetsz, ha 20 415 forintért megvásárolod.

Merészen csajos strandruhák

Nyaraláskor, illetve a strandon nyugodtan lehet kicsit szabadabb, kacérabb az öltözéked, ha nem fut át a közönséges kategóriába. Ám mindez az idei ruhákkal szinte lehetetlen, hiszen az uralkodó trendek ügyesen ötvözik a kihívóan nőies fazonokat a romantikus stílusra jellemző finomsággal és kecsességgel. A vízparton andalogva a tengerészmódit is bevetheted, melynek nemcsak a feszesebb változata közismert, hanem a csibészesebb, lezserebb elképzeléseit is megtalálod a palettán, melyeket akár romantikus kiegészítőkkel is csajosabbá tehetsz.

A Promod nyakba kötős, mintás pamutruhája 10 200 forintért kapható. A Mango A-vonalú, pánt nélküli, színes ruháját 9995 forintért szerezheted be magadnak. Az Otto választékából szintén egy pánt nélküli darabra tehetsz szert 10 555 forintért, mely pimaszul áttetsző. A Bon Prix térdig érő, virágos strandruháját 4399 forintért tudod megrendelni.

Alakjavító divattippek nyárra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha már strand, akkor tengerészmódi!

A Zara ’60-as éveket idéző, piros csíkos zsákruhájára 8995 forintért csaphatsz le.

A Mango tengerész stílusú kollekciójából két nőies darabot ajánlunk a figyelmedbe: a visszafogottabb, gombokkal díszített darabért 11 995 forintot kell áldoznod, a csíkos miniruhát pedig 6595 forintért tudod megkaparintani.

A farmer is lehet romantikusan bájos

Ha kedveled a farmert, illetve azt az életérzést, amit képvisel, akkor sem kell megválnod tőle, amikor a nőies nőt vagy a kislányos Lolita-stílust szeretnéd kihozni magadból. A nyár slágerei a farmerruhák terén is a fodrokkal vagy csipkével kombinált, derékhangsúlyos megoldások, melyek nem rejtik véka alá az alakodat.

A Pepe Jeans üzleteiben derékban megkötős, fodros aljú farmerruhára lelhetsz, 19 995 forintért. A New Yorker csőtop felsőrészű, fodros szoknyás gyöngyszeme 9990 forintba kerül. A Mango hasonló darabot kínál számodra spagettipántos változatban, 12 995 forintért.

OLVASD EL EZT IS!

farmer lead
  • farmer
  • öltözködés

Milyen formájú a popsid?

Ezt is szeretjük