10 nőből 7 kövérnek látszik ebben a ruhában

Képes útmutató nyárra

Extrémek, és még kövérítenek is a divattúlkapásokból született ruhadarabok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az idei merész trendeknek köszönhetően a nyári kollekciókban gyakran felbukkannak olyan ruhák, melyek nem tanácsosak gömbölyded alakra. Ám veszélyesebb darabokban úgyszintén bővelkedik a kínálat, amiket feltehetően piszkafa próbababákra, és nem hús-vér nőkre terveztek a dizájnerek. Az efféle kreációk esetében nem számít a címkén feltüntetett méret, hiszen akkor is, ha pont jók, mindent kirajzolnak vagy felnagyítanak. Egyes megoldások a legapróbb hurkákat sem tartják titokban, míg mások a vékonyságon túl a feszességet éppúgy megkívánják.

Speciálisan mini darabokkal szintén előhozakodott a divat, melyeket kizárólag a még fejletlen, nyurga kamaszlányokon lehet elképzelni, mert gyakorlatilag az átlagos női csípőméret is akadályt jelent számukra: bevágnak, felszorítanak és összepréselnek. Bár nem a leghétköznapibb cuccokról van szó, nem árt előre kiszúrni és messzire elkerülni őket. Mivel az efféle ruhákat főként extra vékony, magas modelleken fotózzák le, nehezen tetten érhető a kövérítő hatásuk, de egy normál testalkatú nőn elképzelve már egész másképp állnának. Íme, az idei irányzatok hét főbűne, melyekre nem érdemes lecsapni!

Még több ötlet nyárra

Kövérítő nadrágok

Ha nem akarsz olyan darabért pénzt adni, ami öt kilóval többnek mutat, mint amennyi valójában vagy, fusd végig a tiltólistás nadrágokat, és kerüld el őket a boltokban!

Ezt is szeretjük