8 ruhadarab, amitől hamarabb fogsz lefogyni

Az optikai trükközés jó dolog, de a kilók palástolása végtelenségig nyújthatja a fogyókúrád. Így öltözz, ha sikeres diétára vágysz!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Minden jobban sikerül, ha magabiztosan vágsz bele az előtted álló feladatba, ám a diétázás pont nem az a kategória, amikor csúcson van az ember önbizalma. Márpedig a bikiniszezon kezdete a nagy elhatározásoké, legalábbis ilyenkor szólal meg leghangosabban belül az a bizonyos vészcsengő, hogy le kéne számolni végre azzal a fránya súlyfelesleggel, ami lehet, hogy kilókban mérve nem sok, de pont elég a strandolást megkeserítő feszengéshez. Hiába nem tűnik bonyolultnak az étrend és edzésterv kidolgozása, valahogy elkezdeni a legnehezebb, mert mindig akad egy másnap, amire áttolható a startszalag átszakítása.

Talán elsőre furcsán hangzik, de az öltözködéseddel is motiválhatod magad, mert a ruhadarabok tudatos megválasztásával két dolgot érhetsz el: emlékeztetheted magad a célkitűzésedre, miközben jól nézhetsz ki, ezáltal nagyobb önbizalommal és határozottsággal veselkedhetsz neki az alakformálásnak. Bár az optikai trükkök sokat tehetnek azért, hogy a látványos eredmény elérése előtt se utáld a tükörképed, most valami egészen más csalafintaságra kell gondolnod, melynek inkább az a lényege, hogy inspiráló hatással segítsen minél hamarabb megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul a ruhatáradat sem kell lecserélni, az majd ráér később, ha sikeresen eljutsz a falatnyi sortokig.

Még több ötlet nyárra

Nőies úszódresszek, ha nem tökéletes az alakod

A napfény jó hatással van az emberre, így addig se kuksolj a szobában, míg megszabadulsz a zavaró plusz kilóktól. Ha az álombikini eléréséig sem szeretnél törölközőbe csavarva feszengeni a strandon, vedd szemügyre a szexis, de rafinált egyrészes fürdőruhákat!

Ezt is szeretjük