Zöldséges tésztasaláta joghurtos, tejszínes mártással
20 perc alatt kész!
Egy ízletes tésztasalátát bármikor könnyen összedobhatsz.

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Nincs 1 óra, de durván felébreszti az anyagcserét: karcsúsító edzés nemcsak haladóknak »

Kisminkelte az anyukáját, és 10 évet fiatalított rajta: ennyit számít egy kis festék, ha jól kerül fel »

Divatos, szexi harisnyák az ünnepi ruhához: megdobják az önbizalmat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Mivel könnyen és gyorsan elkészítheted nagyobb adagban is, a tésztasaláta a családnak is tökéletes megoldás akár hétköznapra, akár egy kánikulai hétvégére.

Variáld kedved szerint, tulajdonképpen bármilyen zöldséget beletehetsz, elrontani nagyon nehéz.

Zöldséges tésztasaláta

  • 30 dkg fussili
  • 4 koktélparadicsom
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 kaliforniai paprika
  • olívabogyó
  • fél uborka
  • 1 csokor bazsalikom
  • 1 dl tejszín
  • 1 dl joghurt
  • só, bors

Elkészítés ideje:

20 perc

Elkészítés menete:

Egy lábasban főzd meg a tésztát, kicsit maradjon rágható, de ne legyen teljesen kemény. Ha kész van, öblítsd át hideg vízzel, majd pár csepp olívaolajjal keverd át. A paprikákat vágd kockákra, az uborkát is, a paradicsomokat vágd négybe. A fokhagymát darabold fel, és kezdd el egy kis olívaolajon pirítani, majd add hozzá a paprikát, amikor kicsit összeesett, add hozzá az uborkát, végül a paradicsomot. Az egészet sózd és borsozd meg.

A tejszínt és a joghurtot keverd össze, majd kis lángon keverd össze a zöldségekkel, és morzsolj bele bazsalikomot. Ha ezzel kész vagy, vegyítsd el a tésztával az egészet, szórd meg olívabogyókkal, tedd hűtőbe, és bármikor fogyaszthatod.

Még több tészta!

Ha imádod a tésztákat, nézz be képgalériánkba is!

Ezt is szeretjük